Romania Libera

ARNOLD SCHWARZENE­GGER, CEL MAI LUNG DIVORȚ DE LA HOLLYWOOD

- Bianca.ion @romanialib­era.ro 17

Arnold Schwarzene­gger şi încă soţia sa, Maria Shriver, ar putea să stabileasc­ă un record - cel mai lung proces de divorţ! Cei doi încearcă să se despartă legal de un deceniu, dar nu au reuşit încă să definitive­ze proceduril­e.

Arnold Schwarzene­gger și Maria Shriver sunt pe cale să definitive­ze divorțul la aproape 10 ani de la depunerea cererii. Potrivit documentel­or legale, obținute de publicația The Blast, vedeta „Terminator” a depus o declarație de divulgare în cazul divorțului celebrului fost cuplu, indicând că sunt în sfârșit aproape de soluționar­ea cazului.

Maria Shriver a solicitat divorțul la 1 iulie 2011, după ce a aflat că fostul guvernator al Californie­i a avut un copil - Joseph Baena - cu menajera familiei. În majoritate­a cazurilor de divorț cu celebrităț­i, „declarația finală de divulgare” se depune la finalizare­a cazului.

Din punct de vedere tehnic, documentul „trebuie să fie comunicat celeilalte părți înainte sau în momentul încheierii unui acord care să rezolve probleme de proprietat­e sau de asistență”. Sursele citate de The Blast susțin că Arnold și Maria încearcă să finalizeze situația. Acest divorț a făcut obiectul mai multor povești de-a lungul anilor după ce în presă s-a scris că Arnold nu a manifestat niciun interes în

Arnold « a adus la dosar o declarație nouă » , lucru ce indică faptul că acest caz de divorț se apropie de final“.

formalizar­ea sfârșitulu­i căsătoriei lor. În ceea ce privește partajul bunurilor, fostul cuplu are o proprietat­e în valoare de peste 400 de milioane de dolari și se pare că nu a încheiat un acord prenupțial când s-au căsătorit în 1986. Asta înseamnă că valoarea locuinței ar trebui să fie împățită la jumătate.

Interesant este că nu există alte motive care să împiedice fostul cuplu să finalizeze divorțul. Nu se pune problema de împărțirea custodiei copiilor, de vreme ce cei patru copii ai cuplului Arnold – Maria sunt toți adulți. Katherine are 31 ani, Chrtistina are 19 ani, Patrick e în vârstă de 27 ani, iar Christophe­r are 23 ani. Arnold și Maria au rămas în relații amicale, doar de dragul copiilor lor, în situațiile în care aceștia au nevoie de ajutorul lor.

 ?? FOTO: ISABEL INFANTES / PA WIRE / HEPTA ?? octombrie 2019, Anglia, Londra. Arnold Schwarzene­gger în timpul filmărilor pentru spectacolu­l Graham Norton la BBC Studiowork­s 6 Television Center.
FOTO: ISABEL INFANTES / PA WIRE / HEPTA octombrie 2019, Anglia, Londra. Arnold Schwarzene­gger în timpul filmărilor pentru spectacolu­l Graham Norton la BBC Studiowork­s 6 Television Center.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania