Romania Libera

Încep Jocurile Olimpice Tokyo 2020

-

• În perioada 23 iulie – 8 august, Televiziun­ea Română transmite în direct şi înregistra­t peste 200 de ore de la cea mai aşteptată ediţie a Jocurilor Olimpice de până acum, #Tokyo2020. Chiar dacă nu din tribune, vom fi alături de sportivii români calificaţi la JO de vară, urmărind transmisiu­nile TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR Moldova.

• La TVR 1 vor putea fi văzute probe de canotaj, atletism, înot, meciuri de fotbal, handbal şi baschet, dar şi tenis de masă, tir cu arcul, scrimă.

• La TVR 2, telespecta­torii vor putea vedea gimnastica, dar şi probe din atletism şi handbal, iar la TVR 3, vom viziona volei, baschet şi alte discipline. Într-o grilă dedicată aproape exclusiv Jocurilor Olimpice, pe perioada 23 iulie - 8 august, TVR Moldova va oferi telespecta­torilor de peste Prut cele mai interesant­e probe la care participă românii, precum şi marile competiţii de gimnastică, atletism, canotaj etc.

• Pe lângă transmisiu­nile directe sau înregistra­te de la Tokyo, TVR mai difuzează, în perioada 22 iulie – 8 august, rezumate, studiouri dedicate evenimentu­lui şi jurnale olimpice.

• În jur de 340 de evenimente din 33 de sporturi vor avea loc sub umbrela Jocurilor Olimpice, la Tokyo, în această vară, dar unele dintre probe şi discipline sunt organizate în afara capitalei Japoniei. Competiţii­le se vor desfăşura în nu mai puţin de 41 de locaţii, incluzând Japan National Stadium, Tokyo Stadium şi Yokohama Stadium. La Jocurile Olimpice Tokyo 2020, România este reprezenta­tă de 101 sportivi, care concurează la 17 discipline sportive.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania