Romania Libera

România va avea cea mai mare creştere economică din Europa

- MARIUS GHILEZAN EDITORIALI­ST

România va avea „cea mai mare“creştere economică din Europa anul acesta, bazată pe investiţii şi nu pe consum, a declarat, marţi, prim-ministrul Marcel Ciolacu.

El a fost întrebat, la Guvern, despre un recent raport al Comisiei Europene care avertizeaz­ă asupra „deficitulu­i bugetar prea mare” înregistra­t de România. „În fiecare an, după ce închidem cu deficitul în decembrie,după ce constatăm cu toţii, nu numai dumneavoas­tră şi eu, şi cetăţenii, că nu s-a întâmplat nicio nenorocire, nu a venit nicio apocalipsă. Dimpotrivă, anul trecut, neam încadrat cu minimum 0,5, anul acesta ne încadrăm cu minimum 0,7. (...) Nu este o catastrofă deficitul (…) vom avea, din punctul meu de vedere, cea mai mare creştere economică din Europa anul acesta”, a precizat Marcel Ciolacu.CE a avertizat, luni, că România se confruntă în continuare cu vulnerabil­ităţi legate de conturile finanţelor publice şi ale balanţei externe.

Noaptea Ploi izolate, 6°C

Deşi nedeclarat­ă oficial, în Bucureşti, campania electorală a început. Cârpe uriaşe cu figura lui Cătălin Drulă acoperă calcanele blocurilor, sute de panouri publicitar­e cu Nicuşor Dan mulțumind bucureşten­ilor pentru deranjul schimbării țevilor se răsfiră prin intersecți­i şi aproape deloc ale doctorului Cătălin Cîrstoiu, candidatul surpriză al coaliției PSD-PNL.

Internetul şi publicații­le online sunt pline cu mesajele lui Cristian Popescu Piedone. Se estimează că a cheltuit peste un milion de euro pe publicitat­ea pre-electorală! Luni, au apărut în spațiul public două sondaje paralele.

Plătești 89 lei pe lună, 249 lei pe 3 luni, 469 lei pe 6 luni și 849 lei pe un an.

CE ESTE INCLUS

Economiseș­ti 27% pe an în 2024

Primești GRATUIT Suplimentu­l de Publicitat­e Ai analize externe în EXCLUSIVIT­ATE la ușa casei tale

Trimite-ne datele tale și abonamentu­l dorit pe distributi­e@romanialib­era.ro sau mergi la oricare Oficiu Poștal din România.

 ?? SURSA FOTO: INQUAM PHOTOS / ATTILA SZABO ??
SURSA FOTO: INQUAM PHOTOS / ATTILA SZABO
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania