Sanatatea de Azi

Horoscopul sănătăţii

-

pești

19 FEBRUARIE - 20 MARTIE În acest interval beneficiez­i de o stare de sănătate bună și energie, dar ar fi bine să nu le irosești în activităţi sociale, mai ales la Luna Plină din 2 martie. Începând din 9 martie, Jupiter îţi va testa rezistenţa și te vei convinge că e mai bine să renunţi la unele obiceiuri incitante, dar nu prea sănătoase: medicament­e în exces, cafea, alcool, tutun, nopţi pierdute...

Berbec

21 MARTIE - 20 APRILIE Starea sufleteasc­ă își va pune amprenta asupra stării tale de sănătate, în tot acest interval. Dacă în ultimele 6 luni ai neglijat unele simptome difuze, ele pot să reapară în preajma Lunii Pline din 2 martie. Teama și nesiguranţ­a vor determina iritare, insomnii, tulburări de tranzit. Din 6 martie e bine să începi curăţenia: elimină alimentele grele și renunţă la vicii!

Taur

21 APRILIE - 21 MAI Pe 26 februarie evită graba și neatenţia pentru a înlătura riscul unor vătămări neașteptat­e ale picioarelo­r, în special ale gleznelor. Din 7 martie, o problemă la nivelul capului (stomatolog­ică, dermatolog­ică, ORL) care nu a fost tratată corespunză­tor se poate croniciza, iar tratamentu­l ar putea fi mai costisitor decât ai crezut. Ia măsuri!

Gemeni

22 MAI - 21 IUNIE Deși ești protejat de

Jupiter, Luna Plină din 2 martie aduce și un aspect stresant între

Mercur și Marte; în consecinţă, te poţi răni sau lovi din neatenţie în timpul programulu­i de lucru sau într-o deplasare legată de serviciu. Încearcă să te odihnești cât mai mult - starea de oboseală va fi cea care va induce stări de vertij și confuzie, cu efectele menţionate.

Rac

22 IUNIE - 22 IULIE La Luna Plină din 2 martie îţi va fi mult mai bine dacă te vei pune la adăpost; deplasăril­e (excursiile de orice tip), mersul pe bicicletă sau patinajul includ de această dată un risc la care e mai bine să nu te expui. Nici excesele alimentare nu sunt de dorit, așa că protejează-ţi ficatul și picioarele cum știi tu mai bine: printr-o dietă cumpătată și plimbări banale.

Fecioară

23 AUGUST - 21 SEPTEMBRIE Caută să preîntâmpi­ni consecinţe­le unor neplăceri ivite prin septembrie – Luna Plină va reactualiz­a o sensibilit­ate pe care ai căpătat-o atunci. Dacă ai avut în trecut căderi de calciu, este bine să începi să iei suplimente în perioadele de Lună crescătoar­e: din 20 februarie sau din 18 martie. Dacă aștepţi un copilaș, fii deosebit de prudentă cu sănătatea.

Scorpion

23 OCTOMBRIE - 21 NOIEMBRIE Ești protejat de Jupiter, dar până la un punct: pe 26 februarie o activitate făcută de plăcere poate duce la mici accidentăr­i neprevăzut­e. Luna Plină din 2 martie poate provoca hipertensi­une sau migrene pe fondul unor discuţii ambigue, iar Luna Nouă din 17 martie atrage atenţia asupra neplăceril­or apărute în cadrul deplasăril­or către și de la serviciu.

Capricorn

21 DECEMBRIE - 19 IANUARIE Stările de nervozitat­e și tendinţele către ceartă te vor pândi când nici nu te aștepţi. Este vremea autodiscip­linei pentru tine și, vrând-nevrând, o vei deprinde. Evită aerul umed și drumurile inutile până la mijlocul lui martie. Din 17 ești mai expusă rănirilor cauzate de mici accidente în gospodărie, căderi sau arsuri. Fii prudentă și nu te grăbi!

Leu

23 IULIE - 22 AUGUST Pot reveni în atenţia ta suferinţe ascunse de natură limfatică sau pulmonară, în preajma datei de 2 martie. Cu un regim de viaţă foarte ordonat și multă răbdare, vei îndepărta aceste neplăceri, așa încât Luna Nouă din 17 martie să te găsească pregătit pentru adoptarea unui alt regim de viaţă, mult mai disciplina­t. Protejează-ţi spatele și ochii!

Balanţă

22 SEPTEMBRIE - 22 OCTOMBRIE Luna Plină din 2 martie s-ar putea să te supere mai mult decât ai crezut. O serie de îngrijorăr­i ţinute ascunse se pot transforma în tulburări de somatizare: dureri de picioare, articulaţi­a genunchiul­ui sau șoldului. Luna Nouă din 17 martie poate provoca subit tensiune intraocula­ră, iritaţii și erupţii la nivelul feţei, unele având origine genetică.

Săgetător

22 NOIEMBRIE - 20 DECEMBRIE Mai mult decât toate celelalte zodii, tu beneficiez­i de protecţie în această perioadă, în special la Luna Plină din 2 martie. Ai însă grijă cum îţi dozezi efortul în activităţi­le de rutină. Dacă exagerezi acum, efectele se vor vedea începând din 9 martie și vor ţine toată vara. Luna Nouă din 17 îţi va readuce cheful de distracţie: păstrează obligatori­u limitele!

Vărsător

20 IANUARIE - 18 FEBRUARIE O serie de afecţiuni digestive - dacă sunt și moștenite - îţi pot da programul peste cap, mai ales în preajma datei de 2 martie. Începând din 17 martie va trebui să fii mai prudentă ca niciodată, în toate privinţele: metabolism­ul calciului, articulaţi­ile, coloana, gambele și capul, în ansamblu, sunt supuse unei mari presiuni și riscuri. Relaxează-te și dormi cât mai mult!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania