Sanatatea de Azi

HOROSCOPUL SĂNĂTĂŢII

-

BERBEC 21.03 - 20.04

Deși te vei simţi bine în ansamblu, există riscul evoluţiei unor procese infecţioas­e ascunse, ce se pot croniciza din 16 noiembrie. Evită cât mai mult posibil aerul rece sau trecerile bruște de la o temperatur­ă la alta. Orice iniţiativă de purificare a organismul­ui (renunţare la alcool, fumat sau regimuri de slăbire) este foarte indicată începând cu 2 noiembrie.

TAUR 21.04 - 21.05

De la 1 noiembrie pot reveni simptome ale unor afecţiuni mai vechi în zona lombară, aparat urinar, rinichi, circulaţie venoasă, varice. În cazul tău, condiţiile de lucru pot fi cele care influenţea­ză slăbirea rezistenţe­i organismul­ui. Din 7 noiembrie nu este exclus ca revenirea lui Uranus în sectorul vechilor afecţiuni să predispună la migrene și tensiune intraocula­ră.

GEMENI 22.05 - 21.06

Rămâne valabilă recomandar­ea din ultimele luni: găsește un tratament cât mai potrivit și eficient pentru tratarea infecţiilo­r din zona sinusurilo­r sau din sfera aparatului reproducăt­or. Simptomele se pot accentua și pot reveni ciclic. Prezenţa Soarelui în sectorul sănătăţii te ajută să remediezi definitiv situaţia pe parcursul acestui interval.

FECIOARĂ 23.08 - 21.09

Problemele neplăcute din ultimul timp sunt pe cale să se risipească odată cu ieșirea lui Marte din sectorul sănătăţii, în 15 noiembrie. Până atunci, însă, de la 1 noiembrie începând, ar fi util să înlături stările de neliniște. Poţi avea perioade de insomnie și neplăceri cauzate de răcirea extremităţ­ilor. Din 17 noiembrie, Mercur retrograd recomandă grijă mare în deplasări!

CAPRICORN 21.12- 19.01

Ai o rezistenţă bună și cu cât îţi vei păstra ritmul binecunosc­ut, cu atât mai bine. Din 1 noiembrie o alimentaţi­e dezechilib­rată poate determina dereglări de somn și stare de agitaţie, ce se pot accentua începând din 9 noiembrie. Evită grijile excesive și consumul de alcool ori alte stimulente – ele pot duce de astă dată la hipertensi­une și cefalee.

RAC 22.06 - 22.07

Ai o stare fizică mulţumitoa­re și din 17 noiembrie va fi din ce în ce mai bună, odată cu intrarea lui Jupiter în sectorul sănătăţii, dar atenţie la excesele culinare în următoarel­e 12 luni! Mici neplăceri circulator­ii (mâini reci) și slăbiciuni ale spatelui (musculatur­a care susţine coloana vertebrală) pot interveni începând cu 1 noiembrie. Asigură-ţi un somn cât mai liniștit!

BALANŢĂ 22.09 - 22.10

Starea ta fizică este puternic influenţat­ă de cea sufleteasc­ă în tot acest interval, datorită retrogradă­rii lui Venus. Pornind din 2 noiembrie, e bine să elimini tot ce te supără, de la atitudini, obiceiuri până la persoane și obiecte. Între 4-6 noiembrie, ești cu adevărat vulnerabil­ă, de aceea recomandăm să te protejezi de stres, enervare, accidentăr­i.

VĂRSĂTOR 20.01 - 18.02

Din 15 noiembrie, agitaţia interioară, dar și predispozi­ţia către accidente și hipertensi­une se vor domoli odată cu ieșirea lui Marte din Vărsător. Până atunci, Luna Plină din 24 octombrie va pune în lumină un dezechilib­ru hormonal, boli tiroidiene moștenite sau boli de nutriţie. Profită de perioada favorabilă purificări­i, începând cu 2 noiembrie și renunţă la obiceiuri nocive.

LEU 23.07 - 22.08

Rămâne valabilă recomandar­ea privind grija pe care trebuie să o acorzi sistemului osos și articulaţi­ilor. În plus, luna aceasta poţi resimţi puternic simptomele unor afecţiuni moștenite pe linie genetică, cu atât mai mult cu cât ţin de aparatul excretor, disfuncţii hormonale sau inflamaţii și infecţii la nivelul zonei genitale.

SĂGETĂTOR 22.11 - 20.12

Starea sănătăţii va fi puternic influenţat­ă de starea ta psihică, în acest interval. Suferinţel­e vechi date de diverse infecţii virale pot reveni, la fel unele depresii, disfuncţii sexuale, inclusiv stări anxioase legate de trecerea timpului și degradarea fizică. Rezolvă această situaţie până în 9 noiembrie, altfel intrarea lui Jupiter în semnul tău natal o va accentua.

PEȘTI 19.02 - 20.03

Pot să apară unele probleme de circulaţie, palpitaţii, aritmii, dar și furnicătur­i ori amorţeli ale braţelor în timpul somnului. Din 15 noiembrie, aceste neajunsuri se vor atenua, dar va trebui să ai grijă de sănătatea sistemului respirator, să previi accidentar­ea gleznelor și să iei suplimente ori să faci o cură cu legume și fructe pentru creșterea imunităţii generale.

 ??  ?? scorpion 23.10 - 21.11 din 24Luna Plină mare va pune octombrie resursele tale pe presiune Este greu energetice. resimţi psihice și vei în ce mod vor anticipat siguranţă de cu sale, dar De efectele majoră. răsturnare o o soluţie produce tu bine să cauţi schimbări aceea, este multe cât mai zilnic, de a face programul dietă, în viaţă, afective în relaţiile inclusiv sau de familie.
scorpion 23.10 - 21.11 din 24Luna Plină mare va pune octombrie resursele tale pe presiune Este greu energetice. resimţi psihice și vei în ce mod vor anticipat siguranţă de cu sale, dar De efectele majoră. răsturnare o o soluţie produce tu bine să cauţi schimbări aceea, este multe cât mai zilnic, de a face programul dietă, în viaţă, afective în relaţiile inclusiv sau de familie.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania