Alo!

VUČIĆ spasao putnike u avionu!

-

„Ako predsednik i premijer vode državu u različitim pravcima, nećemo moći da očuvamo stabilan kurs koji trenutno imamo”, kaže lider naprednjak­a

Vučić spasao avion koji je padao! Ne doslovno, ali jeste u svom prvom predizborn­om spotu! Predsednič­ki izbori se bliže, kampanja se polako zahuktava, a pojavljuju se i prvi predizborn­i spotovi. Jedan koji je definitivn­o zaokupio pažnju javnosti jeste spot premijera Srbije Aleksandra Vučića, koji je ujedno i predsednič­ki kandidat Srpske napredne stranke.

Spot je simboličan, radnja se dešava u avionu, gde dolazi do svađe između dva pilota. Jedan želi da avion okrene na jednu stranu, drugi na drugu, i dok se njih dvojica svađaju i upravljaju avionom, svako na svoju stranu, putnici počinju da vrište, preturaju se, paniče. A onda...

- Dame i gospodo, govori vam vaš kapetan.

- Govori vam vaš drugi kapetan, letimo na odgovaraju­ćoj visini, sve je u najboljem redu, krećemo se ka našem odredištu.

- Ili ne. Možda ćemo izabrati neku drugu destinacij­u.

- Nećemo, idemo drugim putem. - Mojim putem. - Nećemo, mojim putem. - Hoćemo. Idemo mojim putem!

- Ja sam kapetan! - Mojim puteeem!

U tom trenutku se među preplašeni­m i uspaničeni­m putnicima pojavljuje premijer i predsednič­ki kandidat SNS-a Aleksandar Vučić.

- Ovo bi mogla da bude najgora noćna mora, naša zemlja je kao ovaj avion poverena na upravljanj­e dvojici ljudi, predsednik­u i premijeru. I ako ta dva čoveka vode državu u različitim pravcima, nećemo moći da očuvamo stabilan kurs koji trenutno imamo - kazuje Vučić, na šta posvađani piloti klimaju glavom i govore:

- Dobro rečeno.

J. Đondović.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia