Alo!

Rada prošetala modrice!

- Piše: DUŠAN PANAJOTOVI­Ć dusan.panajotovi­c@alo.rs

Manojlović­eva priznaje da danima kašlje, ali je to nije sprečilo da se pojavi u izazovnoj haljini

Rada Manojlović, jedna od najpopular­nijih mladih pevačica na našim prostorima, dobro je razdrmala posetioce jednog beogradsko­g kluba u petak uveče, ali ih je i navela da pomisle da voli grube seksualne igre! Pored toga što je privukla pažnju publike tesnom belom haljinom, koja je istakla njene seksi atribute, Rada je gostima lokala pokazala i modrice na nogama, pa su se pojedinci u publici šalili da „Rada voli sa Harisom grubo”.

Da li je tako zaradila podlive ili na neki drugi način, nismo uspeli da saznamo, ali jedno je sigurno, Radu ni prehlada ne sprečava da one koji vole njenu muziku zabavi do maksimuma.

- Još kašljem. Ne znam šta mi je poslednjih dana. Uhvatio me je kašalj onaj suvi, najgori, koji me strašno iritira i kojem ne mogu ništa. Samo se nadam da se neću zakašljati na bini - rekla nam je Rada pre nastupa i istakla da bi volela da je sa njom i njen dečko Haris Berković, ali da je bio sprečen da joj pravi društvo, jer je i on imao zakazan nastup u drugom gradu.

Za stajling je ovog puta bila zadužena njena rođena sestra Marija, koja se sa drugaricom provodila na njenom nastupu te noći.

- Na nagovor seste sam se ovako obukla. Htela sam, iskreno, nešto mnogo kraće i izazovnije, ali mi je ona rekla da ne moram uvek d a budem previše razgolićen­a. Ja volim da oslobodim noge, da mogu lepo da igram, da skačem po bini, a ovakve haljine samo me stežu i sputavaju. Kažem ja sestri često: „Ma nemaš ti pojma”, kad krene da me savetuje u vezi sa poslom, ali sada sam je poslušala, jer sam bogu i narodu dosadila sa onim mojim kratkišima - priznaje poznata pevačica. Rada nam se poverila da trenutno za svoje fanove sprema nove pesme, koje će biti bolje nego ikad, i negirala glasine koje kruže među njenim koleginica­ma da joj poslednji album nije dobro prošao kod publike.

- Ja poslednji album ne računam kao album. Ja računam samo „Metropolu”, a ostalo je bilo moj poklon publici. Pesme se ne

nalaze na nekom disku, pa tako ne možete ni da čujete moj album, drage koleginice, jer i ne postoji. Moj singl „Metropola” je prošao fenomenaln­o, ja sam zadovoljna - brani se Rada od zluradih komentara.

- Prvo ću izbaciti pesmu „Spavaj mirno”, koju mi je napisao Braja, a onda ću baladu „Prva dama” od Baneta Opačića, koju su moji fanovi već zavoleli zbog snimka na kojem je uživo pevam uz klavir - pohvalila se pevačica.

ja volim da oslobodim noge, a ovakve haljine me samo stežu

Rada

 ??  ?? Gde se udari to, Rado? Oduševila publiku:
Rada Manojlović
Gde se udari to, Rado? Oduševila publiku: Rada Manojlović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia