Alo!

MALI: Dragane, pokrao si Beograd!

-

da je ranije bilo bolje, da bi trebalo da se kandidujem, neki mi dobacuju loše stvari. Te emocije me malo pogode, pa počnem da razmišljam o tome - rekao je Đilas, a na konkretno pitanje da li razmišlja da se vrati u politiku odgovara „da će se ako se vrati u politiku baviti ekonomijom”.

Siniša Mali na ove Đilasove napade kaže da je njegov prethodnik zadužio grad za 1,1 milijardu evra, a da je on sa svojim timom vratio 455 miliona evra duga, isključivo iz ušteda.

- Meni tu ništa nije smešno, to su dugovi koje mi vraćamo protekle tri godine, svi građani Beograda, i mnogo smo uspeli da uradimo u tom pogledu - rekao je Mali.

- Napravio je jedan haos u gradu, koji ukupno iznosi 1.120 milijardi evra. Ne 400 ili 500 miliona evra, već 1,120 miliona evra. Sve

je dokumentov­ano, sve piše - rekao je Mali.

On dodaje i da je zatečen javašluk u javnim preduzećim­a, koja su 2013. godine, dok je Đilas bio gradonačel­nik, u budžet grada uplatila 680 miliona dinara, a samo prošle godine 5,1 milijardu dinara, jer nema više nameštenih ugovora po kojima je novac, umesto u budžet grada, odlazio

„nekim privatnici­ma iz javno-komunalnih preduzeća”.

- Što se Đilas nije setio da sredi

Obilićev venac,

pomeri bar jedan brod, od onog groblja brodova na Beogradu na vodi. Što bar nešto od toga nisu uradili... - upitao je Mali i dodao da se sam Đilasa seća po podzemnim kontejneri­ma koji su propali, nameštenom tenderu za rekonstruk­ciju Bulevara kralja Aleksandra.

Što se đilas nije setio da sredi Obilićev venac Siniša Mali

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia