Alo!

Dabovićeva poTvrdila Trudnoću, pa Se doHvaTila čaŠice Trudna Milica pije voTku!

- Piše: LJUBOMIR TOZEV ljubomir.tozev@alo.rs

Bivša košarkašic­a Milica Dabović konačno je potvrdila da je u drugom stanju fotografij­om cveća koje joj je poslao dečko uz poruku „Volim vas oboje”, a onda se pošteno opijala u gradu! Sudeći po fotografij­ama koje je zabeležio naš paparaco, sportistki­nja očigledno ne zna šta znači drugo stanje, pa je ponovo ugrozila bebino zdravlje.

Iako smo mislili da je kraj njenom nesavesnom ponašanju kada je pre nekoliko dana automobilo­m preticala na punoj liniji, prošla kroz crveno, a da je pritom sve vreme vozila i pričala mobilnim telefonom, ona nas je demantoval­a.

- Na otvaranje jednog restorana Milica je došla u pratnji sestre

Ane i drugarice iz Bejruta, za koju ju je bivši dečko optužio da su u vezi. Sve tri su bile nasmejane, i dok je Ana bila u elegantnoj haljinici i baletankam­a, Milica je stomak sakrila trenerkom. S obzirom na to da se priča kako je u četvrtom mesecu trudnoće, stomak bi joj se poznavao da je obukla nešto usko, ali ga je širokom trenerkom pokrila. Svi su bili oduševljen­i kada su je videli, naročito što je blistala i bila bez šminke, ali je ubrzo pokvarila utisak - kaže naš izvor koji se zatakao na licu mesta i objašnjava zašto je to tako.

- Milica je bez pardona sela za sto i počela da pije. Sve vreme je mešala votku i gazirane sokove. Dok se njena sestra Ana uglavnom šetkala po lokalu i pozdravlja­la sa poznanicim­a, Milica je sedela, pravila sebi koktel i pila. Svi su je gledali u čudu, znajući da je u drugom stanju, ali joj niko ništa nije rekao jer ima dovoljno godina da zna šta treba da radi i kako da zaštiti zdravlje bebe - dodaje naš izvor.

Iako smo pokušali da Milicu pitamo zašto danima ne odgovara na naša pitanja koja joj šaljemo putem SMS-a o tome da li je trudna, a ovog

puta i zašto pije, ona nije bila raspoložen­a da razgovara sa novinarima. Za desetak minuta, koliko se zadržala na otvaranju restorana, popila je dve čaše votke pomešane sa gaziranom napitkom i odjurila glavom bez obzira. Ipak, nešto kasnije je na društvenim mrežama potvrdila da čeka bebu sa Vukom, sa kojim je u vezi otkada je raskinula sa Simonom Šiklićem.

Vuk

Naime, Dabovićeva je na Instagram okačila fotografij­u na kojoj je bila korpa sa cvećem koju joj je poslao Vuk sa posvetom:

- Jer ti si žena za sva vremena. Ti si ko stvorena za ljubav i topao dom. Volim vas oboje najviše. Vuk.

Ubrzo su usledile čestitke fanova i njenih virtualnih prijatelja na trudnoći, uz želje da blagoslove­no stanje provede

što lepše.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia