Alo!

GENErALNI DIrEKtor CrVENE ZVEZDE NAstAVLJA rAt sA Fss tErZIć: NE rAZUMEM poLUpIsMEN­oG KoKEZU!

- Piše: EKIPA ALO! redakcija@alo.rs

„Ko je koga uveo u politiku, a ko koga u sport?”, nova je epizoda u ratu prvih ljudi Crvene zvezde i Fudbalskog saveza Srbije. Zvezdan Terzić je početak priprema crveno-belih iskoristo da odgovori Slaviši Kokezi, koji je samo 24 sata ranije rekao da „Vučić nije doveo Terzića u Zvezdu”.

- Bolje bi mu bilo da razmišlja o predstojeć­em meču sa Velsom. Iskreno, ne razumem reakciju polupismen­og i sujetnog Kokeze. Trebalo je da pročita moj intervju i da nauči nešto. Ne razumem šta pokušava da postigne i zašto stvara ovakav ambijent? Ovde se ne radi o Vučiću, već o istini da su važni klubovi, bez obzira na to ko je na čelu države kao premijer, predsednik, ministar - rekao je Terzć, koji je dodao da će biti na meču Srbija-Vels, i pozvao navijače da u nedelju dođu na Stadion „Marakana”.

Terzić je poručio da je potpuno normalno da dva najveća srpska kluba imaju podršku države.

- Tako je bilo i pre 30 godina, ne znam šta je tu čudno? Zvezda i Partizan ne mogu da se vode bez podrške države. Ko god drugačije misli lud je, a isto to važi i za Partizan, pa i Radnički i Spartak u lokalnim samouprava­ma. Previše su Zvezda i Partizan važni za državni vrh. Svedoci smo šta je Vučić rekao i da je pomogao i Partizanu za evrolicenc­u. To je za pohvalu, klubove ne sme da vodi ulica.

Prvi čovek Crvene zvezde je na kraju rekao i da je spreman da napusti klub.

- Kada osetim da nemam podršku navijača i države, otići ću - kategoriča­n je Terzić. Vladan Milojević, novi trener Crvene zvezde, za razliku od prethodnik­a, nije obećao duplu krunu, već je rekao da je plan da se upozna sa igračima i stanjem u klubu. Na prozivci se nije pojavio kapiten Aleksandar Luković, koji napušta klub, a nije bilo ni petorice stranaca, za koje je Zvezdan Terzić rekao da ostaju.

- Pripreme će trajati tri nedelje, bićemo nekoliko dana na Zlatiboru, pa nas brzo čeka evropska utakmica. Moj zadatak je da dobro upoznam igrače i da napravimo program - rekao je Milojević, kome se javilo 27 igrača, među kojima je i 11 omladinaca. Zvezda će odigrati samo dva pripremna meča do

29. juna, kada počinju kvaliifika­cije za Ligu Evrope.

 ??  ?? Slaviša Kokeza
Slaviša Kokeza
 ??  ?? Opleo po predsednik­u FSS: Zvezdan Terzić
Opleo po predsednik­u FSS: Zvezdan Terzić
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia