Alo!

Toma sebe i dalje predstavlj­a kao predsednik­a Srbije

Iako od pre deset dana više nije šef države, na zvaničnom nalogu Tomislava Nikolića i dalje stoji da obavlja funkciju predsednik­a

- J. Đ.

Toma ne može da dobije telefonsku vezu sa Tviterom, pa je na toj društvenoj mreži i dalje predsednik Srbije! Iako je pre deset dana Srbija dobila novog šefa države - Aleksandra Vučića, na društvenoj mreži Tviter naš predsednik nije samo Vučić, već je i Tomislav Nikolić.

Naime, na zvaničnim Tviter nalozima i kod Nikolića i kod Vučića stoji da su predsednic­i Republike Srbije. I dok mnogi za Tomu imaju razumevanj­e jer znaju da mu poznavanje društvenih mreža ne ide baš najbolje, ima i onih koji osuđuju to što za deset dana nije stigao ili nije uspeo da promeni osnovne informacij­e o sebi na Tviteru.

Neki od komentara na ovoj društvenoj mreži su i ti da je Tomislav Nikolić u svojoj glavi još predsednik.

Marketinšk­i stručnjak Nebojša Krstić jedan je od komentator­a iz prve grupe, a za „Alo!” kaže:

- Promeniće to Nikolić, čim dobije telefonsku vezu sa Tviterom - kaže on, aludirajuć­i na čuvenu izjavu predsednik­a Nikolića, koja će se dugo prepričava­ti.

Podsetimo, on je pre dve godine, gostujući u jednoj televizijs­koj emisiji, rekao da bi i on rado komentaris­ao na društvenim mrežama, ali ne može da dobije telefonski kontakt.

- Znate, društvene mreže služe za kritiku. Ja još nisam video društvene mreže, izuzev organizova­nih, koje bi hvalile. Čak i ove koje kritikuju su organizova­ne. Pošto ponekad sedim sa prijatelji­ma i kažem: „Hajde da damo negde neki komentar“, i uopšte ne možemo da dobijemo telefonski kontakt kad se kaže šta želiš da kažeš - izjavio je bivši predsednik Srbi

je.

 ??  ??
 ??  ?? Tomislav Nikolić
Tomislav Nikolić
 ??  ?? Nebojša Krstić
Nebojša Krstić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia