Alo!

Pupovac: nisam dobio ponudu

-

Milorad Pupovac pak tvrdi da nije dobio nikavu ponudu od Albanaca. „Niti sam dobio ponudu, niti bih je prihvatio”, rekao je Pupovac za „Alo!“.

etnička čišnjenja Srba i otmu Kosovo od Srbije. Mislim da svaki Srbin, a samim tim i Pupovac, mora imati te činjenice u vidu i to je crvena linija ispod koje nijedan srpski političar ne bi smeo da ide. Nikakva saradnja sa predstavni­cima lažne države Kosovo u vezi sa ubeđivanje­m Srba da prihvate sve ono što je u albanskom nacionalno­m interesu nije prihvatlji­va. Pogotovo što jedna od stvari koju oni žele posle ovih izbora jeste da imaju Srbe u parlamentu koji će glasati za formiranje vojske lažne države Kosovo - kaže Linta.

Vladimir Đukanović, poslanik SNS-a u Skupštini Srbije, sličnog je mišljenja.

- Bilo koji časni Srbin koji drži do svoje zemlje i svog naroda nikada ne bi pristao da bude savetnik takvim ljudima. Da li je on dobio ponudu i da li će otići, ja to ne znam, ali ukoliko bi to uradio, zaista bi razočarao sve Srbe u Krajini koji su glasali za njega - kaže Đukanović.

Inače, Branimir Stojanović, dosadašnji zamenik kosovskog premijera i poslanički kandidat Srpske liste, istakao je da smo u prošlosti videli da su pojedini Srbi bili spremni da podrže sve i svašta što je dolazilo na dnevni red, a što su predlagali Albanci, a da su na to spremni i sada.

- Verovatno ne bi trebalo postaviti pitanje šta Srbi mogu da izgube ukoliko nemaju prave predstavni­ke, nego šta će dobiti na predstojeć­im izborima - rekao je Stojanović.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia