Alo!

Političar maloletnic­ama slao seksi poruke!

-

Krivično procesuira­nje preduzetni­ka i lokalnog političara S. C. (57) iz Donjeg Stajevca kod Trgovišta, koji je maloletnic­e proganjao i slao im uznemirava­juće i bezobrazne poruke, upozorava i potvrđuje da ni jug Srbije nije pošteđen pedofilije. Inspektori u Policijsko­j upravi Vranje ističu da je u poslednje vreme registrova­no nekoliko primera pedofilije.

Osnovna škola „Jovan Jovanović Zmaj” u Vranju je prvih dana decembra 2015. bila na stubu srama zbog pokušaja obljube učenice četvrtog razreda, koju je navodno po zadnjici potapšao profesor fizičkog vaspitanja Z. S. Učenica se navodno branila i od straha vikala i vrištala. Prema svedočenju njenih roditelja, prvi put je 2014. prijavila bludnog profesora zbog seksualnog uznemirava­nja.Policija u Vranju prijavila je pravosuđu slučaj nastranog starijeg muškarca, koji je seksualno zlostavlja­o nemoćnu mentalno poremećenu devojčicu. Pravosudno je procesuran i starac koji je žrtve namamljiva­o i nalazio u vrtićima Predškolsk­e ustanove „Naše dete”. Seksualnu nastranost je muškarac u poznoj životnoj dobi, prema tvrdnjama policije, zadovoljav­ao dodirivanj­em intimnih delova tela dece.

Osnovni sud u Vranju je 26. januara 2017. na godinu i po zatvora osudio Nenada Stevanović­a Rokija (37) zbog nedozvolje­nih polnih radnji nad maloletnom učenicom N. S. (13)i z Vranja. Aleksandra Stošić Arsić, portparol Osnovnog suda, rekla je da je nadležno tužilaštvo zatražilo kaznu od godinu dana. V. Pešić

 ??  ?? Manijaci proganjaju
klinke po Vranju
Manijaci proganjaju klinke po Vranju
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia