Alo!

Britanci uporedili Cecinu ćerku sa Kim Kardašijan

Čuveni „San” ističe i da je lepa brineta ćerka glamurozne folk pevačice Cece, te da ima pola miliona pratilaca

- Piše: D. IVANOVIć dragana.ivanovic@ringier.rs

Anastasija, ćerka folk dive Svetlane Cece Ražnatović, završila je u čuvenom britanskom tabloidu „San”! Englezi pišu da je Anastasija pljunuta Kim Kardašijan i opisuju njenu popularnos­t u srpskoj štampi.

- Anastasija je očaravajuć­a brineta, čija je majka glamurozna folk zvezda Ceca. Ona možda ne deli prepoznatl­jive obline sa američkom rijaliti zvezdom, ali ima sličan upadljiv izgled. Anastasija ima pola miliona pratilaca. Ona često postuje fotografij­e svog autfita, frizure, sa putovanja i inspiracij­a je pratiocima na društvenim mrežama - piše „San“.

Britanci su primetili da je Anastasija izuzetno popularna u Srbiji, a da je proslava njenog punoletstv­a prošle godine bila na naslovnim stranama skoro svakog srpskog izdanja.

- Anastasija je bila na svim naslovnim stranama kada je prošle godine proslavila 18. rođendan u jednom hotelu u Beogradu, gde je na crvenom tepihu dočekala mnogobrojn­e ličnosti iz VIP sveta - piše “San“, koji je objavio mnogobrojn­e fotografij­e sa društvene mreže Cecin ćerke.

Ona je nedavno pričala o

tome da je zbog slave njene mame sa teretom javnosti živela od kada se rodila.

- Moja popularnos­t je, naravno, potekla od činjenice da sam ćerka naše najveće zvezde, ali mislim da uspeh koji imam na toj društvenoj mreži da ne bio toliki da nisam zanimljiva ljudima. Ja uticaj na Instagramu, nažalost, nisam iskoristil­a maksimalno, ali sam tek nedavno shvatila koliko benefita mogu da izvučem na konto pratilaca - rekla je ona.

Ja uticaj na instagramu, nažalost, nisam iskoristil­a maksimalno

u svoju korist

Anastasija

 ??  ?? Dobila dvojnicu: Kim Kardašijan
Dobila dvojnicu: Kim Kardašijan
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia