Alo!

Bombom na Miroslava ilića

-

Uoči nastupa narodnog pevača Miroslava Ilića u Bijelom Polju, ugostitelj­ski klub je evakuisan zbog dojave o bombi. Naime, samo koji trenutak pre nego što je „slavuj iz Mrčajevaca“trebalo da stane na binu, policija je ušla u diskoteku i naredila gostima da napuste objekat.

Ekipe službe zaštite i spasavanja, Hitne pomoći i pripadnici policije odmah su se pojavili na licu mesta.

- To se desilo deset minuta posle ponoći. Samo što je Miroslav trebalo da izađe na binu, policija je upozorila sve, nakon čega je klub evakuisan. Do tog trenutka sve je bilo normalno, kao i na svakom nastupu, ali kada smo saznali, naravno da nikome nije bilo svejedno - priča izvor za „Alo!“.

Iako se ispostavil­o da je dojava o bombi ipak bila lažna, kako bismo proverili ovu informacij­u pozvali smo folk pevača, ali on nije bio raspoložen da daje izjave. Njegovim nastupom trebalo je da bude obeležen početak letnje sezone u popularnom klubu u tom gradu, što će se ipak sticajem okolnosti odložiti.

Inače, u proteklom periodu, podgorički hoteli i klubovi bili su glavna meta lažnih dojava o bombi, a za protekla dva meseca, lažnih dojava je bilo petnaestak. Uglavnom su stizale iz Srbije i Bosne i Hercegovin­e, sa brojeva telefona koji su korišćeni samo za tu svrhu. Miroslav Ilić nije jedini pevač koji je zbog ovakve dojave bio primoran da otkaže nastup. Ovakve neprijatno­sti doživele su i njegove kolege poput Nede Ukraden, kada je koncert u Hrvatskoj morala da prekine zbog istog razloga, zatim Olja Karleuša, Rada Manojlović, Relja Popović i mnogi drugi... T. Veličković

 ??  ?? Nastup odložen:
Miroslav Ilić
Nastup odložen: Miroslav Ilić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia