Alo!

Jelena se ne smiruje ni u sedmom mesecu trudnoće

-

Najbolji srpski teniser Novak Đoković je sa suprugom Jelenom i sinom Stefanom pre nekoliko dana stigao u Srbiju. Iako je Jeleni u početku trudnoće lekar zabranio da putuje, ona se od onog trenutka kada je ta zabrana prestala ne smiruje. I ne samo što je ponovo aktivna trudnica, Đokovićeva supruga čak i na odmoru u domovini radi.

Kako saznajemo, ona je posle uživanja sa svojom i Novakovom porodicom obišla sve poslovne partnere sa kojima sarađuje na daljinu, a koji su zaslužni što Fondacija „Đoković“funkcioniš­e besprekorn­o. Njih dvoje bez obzira na veliki broj obaveza koje imaju u vezi sa planiranje­m proslave Novakovog rođendana stižu da se vide sa svima sa kojima poslovno sarađuju.

- Jelena je vrlo aktivna trudnica i ništa joj ne pada teško. Štaviše, uvek je u pokretu, i ako nije sa Stefanom, trudi se to vreme iskoristi kako bi vežbala ili obavila nešto od poslovnih obaveza. Dolazak u Srbiju je uvek raduje jer su joj tu porodica i prijatelji, ali nije u fazonu da samo uživa, već želi da se vidi sa ljudima sa kojima svakodnevn­o komunicira putem imejla. Tako je i sada, kada trče na sve strane kako bi se videli sa prijatelji­ma, ali obaveze ne preskače. U svemu joj pomaže Novak, koji je svestan da je njegova draga u sedmom mesecu trudnoće i da bi trebalo da štedi energiju - kaže naš izvor blizak Đokovićima.

Kao što smo već pisali, Novak i Jelena će u Beogradu ostati sedam dana, nakon čega se vraćaju obavezama u Monte Karlu. Ono što je interesant­no jeste da se Jelena nije ugojila u trudnoći, pa svi hvale njen izgled i stajling, koji je uklopila s obzirom na drugo stanje. E. V.

 ??  ?? Sve mu potaman: Vladimir Volkov Zavodi i na društvenim
mrežama
Sve mu potaman: Vladimir Volkov Zavodi i na društvenim mrežama
 ??  ?? Posetili saradnike: Novak i Jelena Đoković
Posetili saradnike: Novak i Jelena Đoković
 ??  ?? Novaka dočekali radnici u Jajincima
Novaka dočekali radnici u Jajincima
 ??  ?? Stefan uživa sa bakama i dekama
Stefan uživa sa bakama i dekama

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia