Alo!

Anđela, umrećeš u najgorim mukama

- Piše: T. VELIČKOVIĆ tamara.velickovic@alo.rs

Kik-bokserka Ljuba Pantović još se nije dozvala pameti nakon što je skakala po krovu TV „Hepi” i pretila voditeljka­ma. Ona je ponovo osula paljbu, ali ovog puta sa još žešćim pretnjama voditeljki “Parova” Anđeli Lakićević.

Naime, Pantovićev­a je objavila foto-montažu koja ima prilično mračnu poruku. Na fotografij­i je Ljuba u kostimu nindže, uz citat iz filma „Kako je propao rokenrol”.

- Ko vidi nindžino lice i priča o tome, umreće u najgorim mukama. Anđela, je l‘ gledaš? - pitala je Ljuba jasno aludirajuć­i da se citat odnosi na voditeljku.

Da stvar bude gora, Ljuba je ispod svega napisala da umire od smeha. Očigledno je da su kikbokserk­i ove pretnje smešne, ali sumnjamo da su smešne Anđeli, koja je već bila Ljubina meta dok je boravila u rijalitiju.

Po napuštanju vile „Hepija”, Ljuba je osula paljbu po produkciji, a u jednom od svojim uključenja uživo na Fejsbuku je Anđeli poručila da će „završiti u crnoj plastičnoj vreći”.

Ljuba je tada utekla obezbeđenj­u i organima reda, ali time nije izbegla da izađe pred lice pravde. Već sutradan je pozvana na informativ­ni razgovor u policijsku stanicu u Zemunu.

- Pozvana sam i otišla sam odmah jer ništa protivzako­nito nisam uradila. Ona Anđela smećarka govori mojoj Aleksandri: „Mama te ne voli i odrekla te se.” Ona je, jadna, počela da veruje u to. Anđela ima nešto lično protiv mene. Nisam joj ja kriva što je jedan ku*ton od metar i šezdeset. Meni medijska pažnja ne treba, dobila sam je i previše kao uspešan sportista. Jeste bilo ekstremno to što sam uradila, ali sam htela da im pokažem da sam na sve spremna - objasnila je tada svoje ponašanje Ljuba, ali joj to očigledno nije bilo dovoljno, pa nastavlja da preti u još beskrupulo­znijem stilu.

Kako saznajemo, Anđela i Televizija „Hepi” će pravdu potražiti na sudu.

- Većina ljudi u produkciji misli da Ljuba sve radi zarad medijske pažnje i da nije opasna kao što se predstavlj­a, ali niko ne sme da bude toliko neoprezan. Anđela je britkog jezika i nije tražila dodatno obezbeđenj­e, kao što bi mogla na osnovu ozbiljnost­i Ljubinih pretnji, ali ni ona nije sigurana na šta je sve Ljuba spremna. Naročito zato što su svi dobro upoznati sa kakvim se ljudima druži Ljuba i da je većina njih na ivici zakona - kaže naš izvor blizak Anđeli, koja nije želela da komentariš­e najnovije pretnje.

 ??  ?? Neće da komentariš­e:
Anđela Lakićević Nije je briga što joj preti nova tužba: Ljuba Pantović Grubo se igrala
u fotošopu
Neće da komentariš­e: Anđela Lakićević Nije je briga što joj preti nova tužba: Ljuba Pantović Grubo se igrala u fotošopu
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia