Alo!

Ubistvo nije misterija

-

ne kaže da se

Marjanović za

Zoran supruge

ubistvo njegove slaže da je

Za policiju misterija. misteriozn­o.

kao klasifikov­ao slu

- Ja to ne bih je do rešavanja

misteriozn­o veoma uspešan, nas, građane, rasvetljav­anju je

radi na dana čaja. Tim koji poslednjih

i to što u prilog ide posle pet ili a tome rasvetljav­aju

neki zločini oni će vidimo da se nema misterije,

Za našu policiju zatvara 10 godina. polako

rasvetliti. Policija

Jecino ubistvo

ali ne i da se krije, neko može krug. Taj Zoran.

doveka - tvrdi

- Živim za dan kada ću mojoj Jani reći - ovo je monstrum koji ti je ubio majku. Tada ću joj pokazati njegovu sliku. Taj zločinac je unuštio život i mojoj porodici i meni. Više od godinu dana zbog njega

smo na stubu srama. Umesto da tugujemo za njom, mi smo bili ubice - priča Zoran.

Jelenin suprug Zoran kaže za „Alo!” da mu policija nikada nije rekla na koga sumnja i dodaje da bi mu lično presudio kada bi znao ko je!

- Plašim se da taj čovek ne ubije još neku ženu. Da i njena porodica ne prođe golgotu kroz koju ja prolazim. Da i njima ne oduzme sreću u kojoj su tek počeli da uživaju. Ubio bih ja njega, samo kada bih znao ko je, zato mi inspektori i ne pričaju ništa. Policija mi je uzela i pištolj i pušku. Znaju kako bih reagovao kad bih čuo neko ime - priča naš sagovornik.

Jelena Krsmanović ubijena je 2. aprila 2016. kada je otišla na trčanje sa suprugom Zoranom i ćerkicom Janom (6) na nasip u borčanskom naselju Crvenka. Ona se tada odvojila od njih i nekoliko minuta kasnije nestala bez traga. Njeno telo pronađeno je sutradan u kanalu nedaleko od nasipa, ali i mesta gde ju je suprug poslednji put video. Od tada su ispitani gotovo svi meštani Borče i Crvenke.

Kako „Alo!“saznaje u MUP-u, naša policija od kolega iz Rumunije nije dobila nijednu informacij­u niti ijedan pisani dokument.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia