Alo!

Divlji seks zerine i Nikole odzvanjao vilom

Nakon venčanja i hektolitar­a alkohola, Hećova i Lakić zamalo nisu polomili bračni krevet u naletu strasti

- Piše: DUŠAN PANAJOTOVI­Ć dusan.panajotovi­c@alo.rs

Kolektivna svadba u rijaliti šouu „Parovi” protekla je u znaku igre, pesme i dobrog raspoložen­ja među mladencima i gostima, a prva bračna noć je za jedan par, Nikolu Lakića i Zerinu Hećo, bila više nego burna. Oni su, kada je seks u pitanju, održali lekciju ostalim mladencima i zamalo nisu polomili krevet.

Dok su se ostali bračni drugovi odlučili da prvu bračnu noć prespavaju, umorni od celodnevne ceremonije, Nikola i Zerina su se seksali kao nikada do sada, pa ostali bračni drugovi nisu mogli da spavaju od njihovog stenjanja i vriske. Nije ovo bio prvi put da Zerina i Nikola upražnjava­ju seks pred kamerama, ali ovako žestoku akciju do sada nisu priredili gledaocima. Mada, ne zna se ko je više bio u šoku, gledaoci kraj malih ekrana ili njihovi cimeri, koji od njihovog dahtanja i pucanja kreveta nisu mogli da spavaju. Lakić i Zerina su, razume se, dobro podgrejali strasti alkoholom već tokom svadbenog veselja, a kako je pijanstvo uticalo i na njihove hormone, rešili su da ne sputavaju svoju strast i zaboravili su na kamere. Čim su legli u svoj krevet, navalili su jedno na drugo kao da su sami u sobi. Da su bili previše opušteni, govori i to da tokom seksualnog odnosa nisu bili pokriveni, te je Lakić gledaoce počastio i golom pozadinom, dok se Zerina skrivala ispod njega. Kako su minuti prolazili, Lakić i Zerina su bili sve glasniji, sve žešći, te se jedan po jedan cimer budio i u šoku slušao i posmatrao kako lome krevet.

Pošto je akcija potrajala, pojedini ukućani više nisu mogli da tolerišu njihov burni nalet strasti, pa su počeli da opominju nevaljali par da se utiša kako bi mogli da nastave da spavaju.

Zerina i

Nikola nisu preterano obraćali pažnju na njihove komentare, nego su nastavili da se

„zabavljaju” do mile volje. Vrela akcija potrajala je više od sata, nakon čega su zaspali, a cimeri su mogli da odahnu. Juče ujutru najviše su im na njihovoj glasnosti zamerili stariji učesnici, dok im je Vesna Rivas poručila da se sledeći put makar pokriju jer im ne treba

pornić uživo.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia