Alo!

ZaKOPaćU estRadU!

- Piše: MARKO SREJIć marko.srejic@alo.rs

Starleta Stanija Dobrojević je očigledno ozbiljno odlučila da se bavi muzikom, jer nakon prvog singla „Glavni akteri” ovih dana snima spot i za druge dve pesme. Iako su nedavno albume izbacile Dara Bubamara i Aleksandra Prijović, a Severina Kojić je promovisal­a novi singl, Stanija kaže da se ne plaši konkurenci­je jer ona donosi nešto novo i sveže.

- Ne samo one već i čitava estrada može da se plaši mog novog projekta, koji će obeležiti ovo leto! Ja sam nešto novo, sveže i drugačije - kaže Stanija, koju su pevačice prozivale kada je odlučila da se lati mikrofona.

- Pevačice se godinama plaše Stanije jer plenim pojavom, energijom, harizmom, pa su uglavnom iz besa i ljubomore imale komentar: „Ona je starleta, nema zanimanje, samo nam krade medijski prostor jer je lepa i zgodna”. E pa, sada će od iste te Stanije moći da uče kako se gradi i fura muzička karijera svetskog kalibra - britka je Dobrojević­eva, koja priznaje da je razmišljal­a da odustane od karijere pevačice.

- Dok sam boravila u Americi, u jednom trenutku mi je pukao film i rekla sam timu da izlazim iz projekta i da ne želim da se bavim pevanjem! Razlog je bio to što sam imala jasnu viziju kakvu muziku hoću da radim i koji fazon i pravac hoću da furam - to je jedna svetska američka priča, za koju je tim rekao da je neizvodlji­va na Balkanu. I ja sam rekla - OK, onda neću ni da radim ako moram da ličim na svaku drugu pevačicu i da pevam slično kao one! Ipak, uspeli smo da sastavimo najjači tim mladih, kreativnih ljudi, koji su bili dovoljno hrabri i sposobni da moju zamisao sprovedu u delo! Zato nastavljam sa muzičkom ka-

rijerom - drugačijom, posebnom, provokativ­nom, kakva sam i ja! Dokazaću vam da možemo da napravimo svetsku priču usred Srbije!

Novopečena pevačica kaže da joj je čitav proces građenja karijere naporan, ali da uživa u svemu, sada na snimanju spota, gde smo je zatekli u neobičnom stajlingu, ali i okruženju.

- Moja karijera počela je fotografis­anjem za naslovne strane prestižnih magazina, zatim sam izazov našla u rijaliti šou formatima „Survivor” i „Farma”, a moj novi poziv pevačice i upuštanje u muzičke vode zahtevao je mnogo više napora, truda, rada, energije, para... Koliko god da je teško, pronašla sam se u tome, ima neke posebne lepote u tom procesu, od izbora muzike, teksta, scenarija za spotove, stajlinga... Slobodno mogu da kažem da su ova dva singla koja uskoro izbacujem dva mala umetnička dela! Jedva čekam da vidite na čemu sam mesecima sa mnogo ljubavi vredno radila i da čujem komentare i vas i publike - kaže Stanija.

 ??  ??
 ??  ?? Sanja, Dragan i Dragana Džajić Tetka prva videla bebu
Sanja, Dragan i Dragana Džajić Tetka prva videla bebu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia