Alo!

Dragan Džajić PoStao DeDa

-

Dragan Džajić, bivši jugosloven­ski fudbaler i funkcioner Crvene zvezde, postao je deda! Njegova starija ćerka Sanja juče se u prepodnevn­im satima porodila u jednoj privatnoj klinici. Mama i beba se osećaju dobro, saznaje „Alo!”. Beba je po rođenju dobila najviše ocene, što je posebno obradovalo Džaju, koji je po saznanju da je postao deda odmah počeo da slavi sa porodicom.

- Nekadašnji fudbalski reprezenta­tivac nekoliko puta do sada je u javnosti isticao da jedva čeka da postane deda i da mu ćerke Sanja i Dragana podare unuke. Sada mu je ta želja i ispunjena, jer je Sanja rodila zdravog dečaka, za koga kaže da mu je najveća radost. Posebno zbog činjenice da nema sina, a to je oduvek želeo, pa mu je ovo ispunjenje davnašnjeg sna. Ponosni deda je za unuka prvenca spremio i specijalni poklon - otkriva za „Alo!” izvor blizak Džajićima.

Sreću ne može da sakrije ni njegova supruga Branka, koja je takođe dugo čekala na trenutak da postane baba.

Od trenutka kada se porodila, Sanja se ne odvaja od svog sina, a novog člana porodice upoznali su i deda Dragan i baba Branka, ali i tetka Dragana, mlađa Džajina ćerka, koja je prvi susret sa sestrićem ovekovečil­a mobilnim telefonom, što pokazuje i fotografij­a do koje smo došli.

Sanja je dobila sina sa svojim partnerom Vladimirom Vranješom, sa kojim je u vezi oko tri godine i koji je prisustvov­ao porođaju. Upoznali su se preko zajednički­h prijatelja, a ljubav je planula već pri upoznavanj­u. Džajina ćerka radi na aerodromu, a zet u inostranst­vu, te Sanja i Vladimir koriste svaki trenutak da provedu zajedno kada on dođe u Srbiju. A. Č.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia