Alo!

Iskrenula sam nogu i istegla ligamente!

- Piše: T. VELIčKOVIć tamara.velickovic@ringier.rs

Lepa Lukić, kraljica narodne muzike, doživela je malu nezgodu kada je obavljajuć­i svakodnevn­e aktivnosti uganula nogu. Naime, Lepa se uputila na pijacu kako bi pazarila osnovne životne namirnice, ali je sve krenulo po zlu kada se okliznula i pala.

Kako saznajemo, Hitna pomoć je stigla vrlo brzo na poziv okolnih prodavaca. Lekari su pevačicu zbrinuli u Urgentnom centru, gde su je pregledali specijalis­ti. Lepa za „Alo!” otkriva da joj je drago što nije polomila nogu, već ju je samo uganula.

- Nije ništa ozbiljno, na svu sreću. Otišla sam u prodavnicu koja se nalazi na pijaci. Tu je bilo malo neravno tlo i nekako mi se noga iskrenula u levu stranu. Hvala bogu da je nisam polomila. Sada je sve u redu, to je najbitnije. Prodavci su odmah pozvali Hitnu pomoć, otišla sam da snimim i sve je u redu, zaista. Sada mažem neku mast. Danas imam i neke obaveze koje neću odložiti jer mogu da hodam do automobila, zapravo, mogu da se dogegam nekako - priča Lepa i dodaje da trenutno nosi zavoj kako bi joj članak bio fiksiran.

- U trenutku kada sam pala sam pomislila svašta, srećom, konstatova­no je samo uganuće. Natekao mi je zglob, ali to nije strašno. Lekar mi je samo stavio zavoj da fiksira nogu i dao mi je neki hidrogen da prskam, a da sam je slomila, bio bi stavljen gips. Ja trenutno nisam ni u bolnici. Bila sam u Urgentnom centru, a oni ne bi smeli da me puste da misle da je noga slomljena. Nagnječeni su mi i istegnuti ligamenti, ali srećom imam jake kosti - završava Lepa Lukić i nasmejano dodaje da je dobro prošla i da su joj građani koji su se našli na licu mesta pritekli u pomoć kako bi joj ublažili bol oblogama.

Inače, Lepa Lukić je u proteklom proteperio­du imala nekoliko padova, koji, na svu sreću, nisu imali ozbiljnije posledice. Kada je pre dve godine učestvoval­a u rijalitiju „Farma“, pevačica je pala sa stolice i polomila nogu, nakon čega je nosila gips dve nedelje. Nakon silnih kontrola, lekari su konstatova­li da je sve u redu, međutim, sličan pad imala je i u rijalitiju „Parovi”. Iako kraljica narodne muzike poručuje da nema razloga za brigu, mnoge kolege i prijatelji su se zabrinuli za njeno zdravlje. Da stvar bude gora, kao i prethodnih puta, Lepa se ne smiruje, već nastavlja da radi i sa uganućem.

Pevačica se okliznula i pala na pijaci, zbog čega su

prodavci odmah pozvali Hitnu pomoć

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia