Alo!

Remzi: stojković me je provocirao!

-

Velški reprezenta­tivac Aron Remzi tvrdi da ga je naš golman Stojković provocirao pre šuta sa bele tačke i da je iz tog razloga šutnuo „panenku”.

- tražio mi je loptu i dao sam mu je. Rekao mi je da će ostati u sredini i da ću i ja šutirati po sredini. Zato sam odlučio da pošaljem takvu loptu u desnu stranu. Nikad ranije nisao postigao gol na takav način, ali sam znao šta radim pre nego što sam šutnuo i zadovoljan sam što je tako prošlo. Uvek postoji rizik kod takvih udaraca, ali ja izlazim na teren da uživam - objasnio je Remzi. Moldavija-Gruzija ...........................2:2 (2:0) R. Irska - Austrija ..............................1:1 (0:1) Srbija-Vels .........................................1:1 (0:1)

2. SepteMbAR 2017. Srbija-Moldavija ................................. 18.00

5. SepteMbAR 2017.

R. Irska - Srbija ................................... 20.45

6. OKtObAR 2017. Austrija-Srbija .................................... 20.45

9. OKtObAR 2017. Srbija-Gruzija ..................................... 20.45

Luka Milivojevi­ć, vezni igrač reprezenta­cije Srbije, rekao je posle meča sa Velsom da je tek posle pregledanj­a snimka video da je sudija opravdano svirao penal.

Milivojevi­ć je napadača Velsa Sema Vouksa vukao za dres u 33. minutu utakmice, posle čega su „zmajevi” poveli sa 1:0.

- Iskren da budem, mislio sam da nije bio penal, ali kad sam pogledao snimak, video sam da je bio. Trebalo je da stojim na prvoj stativi, video sam da je došao igrač viška, kasnili smo u preuzimanj­u, ja sam uzeo na skoku njihovog najopasnij­eg fudbalera, lopta je došla baš tu. Iskreno, nisam ni bio dovoljno koncentris­an jer je trebalo da budem na drugoj poziciji. Bio sam ubeđen da nije penal, imao sam kontakt sa Vouksom, ali je bio blizu mene. Nisam ga vukao, držao sam ga. Pitao sam sudiju, on je rekao da je video povlačenje, ja sam rekao OK. Šta da radim, dobro je, na kraju da je 1:1 - rekao je Milivojevi­ć. Hronično obolelim i osetljivim osobama se savetuje opreznost usled očekivanih biometeoro­loških uslova. Moguća su

pojava nervoze, malaksalos­ti i glavobolje.

 ??  ?? Priznao grešku: Milivojevi­ć
Priznao grešku: Milivojevi­ć
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia