Alo!

ČAst ĐoooVIćUn ApI MArI JE MoJ ČoVEo!

„Svi su čuli za Novakove uspehe, međutim, ja ipak navijam za Endija. Oduševljen sam Beogradom“

- Piše: D. J. BUŽIĆ dragutin.buzic@alo.rs

Fudbalske reprezenta­cije Srbije i Velsa podelile su bodove (1:1) u kvalifikac­ionoj grupi D za plasman na Svetsko prvenstvo. Džo Ledli, jedan od najzapažen­ijih pojedinaca u redovima gostiju, govori za „Alo!“o šansama dve selekcije da se nađu u Rusiji 2018. godine, kvalitetim­a srpskih fudbalera, ali i njegovom omiljenom teniseru.

- Prva asocijacij­a na Srbiju su vrhunski fudbaleri i jedan teniser - Novak Đoković. Moram da priznam da ne pratim preterano taj sport, ali sam, naravno, upoznat sa uspesima vašeg najpoznati­jeg sportiste. Mislim da nema čoveka koji nije čuo za njega. Znam da je bio na utakmici i verujem da je uživao. Ipak, moj čovek je Endi Mari i za njega navijam u tenisu. Nadam se da se ne ljutite - uz osmeh je prolazeći prstima kroz bradu rekao za „Alo!“Džo Ledli.

Vezista Kristal Palasa se, logično, mnogo bolje razume u fudbal, pa je izneo impresije o našim reprezenta­tivcima.

- Luka Milivojevi­ć igra sa mnom u Kristal Palasu i odličan je fudbaler. Nemanju Matića i Branislava Ivanovića takođe poznajem iz Premijer lige. Ipak, srpski reprezenta­tivac iz redova Čelsija je, ako mene pitate, najbolji igrač vaše selekcije. Vredan je, radan, ima ga svugde po terenu, dobar je u kontroli lopte i pas igri - istakao je stameni Velšanin, koji nije krio oduševljen­je Srbijom, Beogradom, kao i atmosferom na našem najvećem stadionu.

- Zaista sam impresioni­ran Beogradom i publikom, koja uz huk prati svaki potez igrača. Nosimo veoma lepe utiske odavde. Volimo da da igramo fudbal na ovakvim mestima - dodaje uzdanica „zmajeva“.

Šesto kolo grupe D kvalifikac­ija za Svetsko prvenstvo

nije promenilo ništa kada je reč o stanju na tabeli, jer su reprezenta­cije koje su pozicionir­ane od prvog do četvrtog mesta osvojile po bod.

- Poveli smo, ali smo kasnije ispustili pobedu. To se često događa u fudbalu, brzo se okreću stvari. Ovog puta nismo trijumfova­li, ali se nadamo da ćemo pobediti sve do kraja. U reprezenta­ciji Velsa igraju profesiona­lci i brojni internacio­nlci i možemo sa pravom da se nadamo odlasku u Rusiju. Biće teško, ovo je fanstastič­na kvalifikac­iona grupa. Na domaćem terenu igramo neke važne utakmice, poznato je da smo sjajni na svom stadionu, videćemo šta će se desiti na kraju zaključio je Džo Ledli.

 ??  ?? Ledli sa urednikom
„Alo!“
Ledli sa urednikom „Alo!“

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia