Alo!

ANTIĆ SE ZALJUBIO DO UŠIJU!

-

Da li je svadba na pomolu? Zaljubio se ministar Antić! Ministar rudarstva i energetike i visoki funkcioner Socijalist­ičke partije Srbije Aleksandar Antić zaljubljen je do ušiju i to ne krije.

Naime, on se na jednoj proslavi pojavio u društvu prelepe crnke, koja je odmah privukla pažnju prisutnih.

Kako „Alo!” ekskluzivn­o saznaje, prelepa devojka koja je zarobila srce srpskog ministra zove se Jelena Šarić, a funkcioner SPS-a i ministar je sa njom u vezi već duže vreme.

- Antić ne voli da deli svoj privatni život sa medijima. On je veoma povučen i trudi se da svoju intimu sačuva daleko od očiju javnosti - započinje za „Alo!” priču naš dobro obavešten izvor i dodaje da je istina da ministar duži period ima devojku. - On je dugo sa Jelenom i zaista su srećni zajedno. Ne vole previše da se eksponiraj­u, ona je vrlo skromna devojka i zaista uživaju u vezi daleko od očiju znatiželjn­ika. Saša i Jelena su se i tu pronašli. Ljubomorno čuvaju svoj privatni život od očiju javnosti - otkriva naš izvor. I zaista, komentar ministra Antića na temu njegove devojke danima je bilo nemoguće dobiti, tako ni juče nije želeo

ništa da nam otkrije o svojoj emotivnoj vezi.

Inače, Aleksandar Antić ima sina Andreja, koji je na republički­m izborima 2016. prvi put sa ocem izašao na glasanje. - Moj sin Andrej prvi put glasa... hmm, za koga li je moj mladi socijalist­a - napisao je tada ministar na Tviteru, podelivši zajedničku fotografij­u.

Koliko je Aleksandru Antiću stalo do porodice, najbolje govori njegova izjava za „Alo!“u kojoj nam je otkrio da će za Vaskrs ostati u Beogradu i praznik provesti u krugu porodice.

- Mi imamo neke naše male porodične rituale, koji počinju još zajednički­m doručkom. To je jedan od dana kada baš dosta vremena provedemo zajedno, zbog toga se radujem. Već za drugi dan Uskrsa planiram i neke poslovne aktivnosti, a ako momci budu raspoložen­i, možda sa sinom i sestrićem odem i na utakmicu Zvezda-Partizan kazao nam je tada Antić. D. R.

 ??  ?? Srećni i zaljubljen­i: Aleksandar Antić i
Jelena Šarić
Srećni i zaljubljen­i: Aleksandar Antić i Jelena Šarić
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia