Alo!

Kriminal mafijašKi obRačUN U PRNjaVoRU raznet auto-b

- Redakcija@alo.rs

Pišu: S. BEčEJIć S. Dž. STOJANOVIć

Slobodan Trninić (50) iz Prnjavora kod Šapca poginuo je juče u eksploziji bombe koja je bila podmetnuta pod njegov automobil! U eksploziji, koja je odjeknula samo nekoliko stotina metara od njegove kuće, automobil je potpuno uništen, dok su delovi leteli čak 40 metara naokolo!

Bomba je odjeknula oko 8.30 na magistraln­om putu ŠabacLozni­ca, u blizini Trninićeve kuće i kafane “Kod Lepice”. Vozač je od siline detonacije i količine eksploziva izleteo sa sedišta,

a telo je odeltelo dvadesetak metara dalje od automobila.

Meštani pričaju da su teško povređenog Trninića pronašli bez odeće, u jarku iza ćuprije. Davao je znake života sve do dolaske ekipe Hitne pomoći, ali je na putu do bolnice podlegao povredama.

- Čula sam prvo sirenu i pomislila da vozači trube prilikom preticanja. Ubrzo posle toga je usledila eksplozija, zbog čega sam pomislila da se dogodio sudar. Kad sam izašla iz kuće, zatekla sam stravičan prizor. Delovi automobila su bili svuda po putu, a okolo se širio gust dim. Prišla sam bliže, zajedno sa komšijama koje su izletele iz svojih kuća i zatekla nesrećnog Bobana u jarku. Na sebi nije imao ništa od odeće! Bio je samo u čarapama. Sav je bio krvav i samo je malo pomerao ruku... Ubrzo je stigla Hitna pomoć, koja je pokušala da mu pomogne - priča Mila Trifunović iz Prnjavora, očevidac nesreće, koja se dogodila nedaleko od njene kuće.

Na putu ka šabačkoj bolnici, na izlasku iz Prnjavora, Slobodan je preminuo u sanitetu. Kako saznajemo, imao je višestruke prelome i teške porvede.

- Lekari su ustanovili da ima teške povrede glave, karlice, obe potkolenic­e, a najverovat­nije je imao i unutrašnje

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia