Alo!

Pedofiliju su mi napakovali politički protivnici

- Piše: B. JANAčKOVIć redakcija@alo.rs

Posle nezapamćen­og skandala zbog navodnog seksualnog zlostavlja­nja devojčica preduzetni­k i lokalni političar iz Donjeg Stajevca kod Trgovišta Srba Cvetanović(57) odlučio je da progovori i demantuje optužbe roditelja, čaršije i medija za navodnu pedofiliju.

Bivši dugogodišn­ji radnik vranjskog „Simpa“i vlasnik firme za uzgoj i eksploatac­iju

Maloletni T. M. (15), koji je uhapšen zbog sumnje da je Ivana Lilića (18) iz Niša 12. juna izbo nožem, nanevši mu povrede od kojih je preminuo u bolnici istog dana, prethodno ga je pozvao na sastanak.

Prema nezvanični­m saznanjima, on se branio da ga je Lilić navodno maltretira­o zbog nekakvog duga, pa ga je pozvao i zakazao mu da dođe u park kod Apelaciono­g suda oko 00.45. On je priznao da ga je izbo nožem, koji je policija kasnije pronašla ispod jednog stepeništa. Njih dvojica su se poznavali odranije, ali nisu bili u dobrim odnosima.

Policija je saopštila da je maloletnik Ivana nožem ubo dva puta u stomak, nanevši mu povrede od kojih je preminuo 12. juna oko 14 časova na Grudnoj hirurgiji. Policija je za manje od 24 časa identifiko­vala i uhapsila osumnjičen­og.

Bojana Lilić, majka ubijenog mladića Ivana Lilića (18), kaže da je njen sin ranije dobijao pretnje jer su pokušali da ga uvuku u lanac prodaje droge, ali da on nije šuma ekskluzivn­o za „Alo!” je izjavio da u vreme dopisivanj­a SMS-ovima D. M., M. K., A. S. i H. M. nisu bile maloletne, kako je navedeno u pojedinim medijima i na društvenim mrežama. Privatnik i političar iz Donjeg Stajevca otkriva da se našao u žiži skandala zbog političkih protivnika u vlasti, koji želeo time da se bavi. Ona je rekla da ne zna da li te ranije situacije imaju veze sa napadom i fatalnim ranjavanje­m njenog sina.

- Dobijao je ranije neke pretnje. Neko ga je čak i u školi čekao, nudili su njegovim drugovima po 500 dinara da kažu gde je on. Sve je počelo u februaru, kada mu je u jednoj igraonici prišao momak su mu lažima i insinuacij­ama napakovali aferu.

- Laž je da su navodno proganjane devojke bile maloletne. Kada sam se svojevreme­no mobilnim telefonom dopisivao sa devojkama, D. M. je imala (20), M. K. 37, A. S. 21 i H. M. 22 godine. To je krunski dokaz da nije reč o pedofiliji, za šta me optužuju mediji i javnost na društvenim mrežama. Ne odgovaram nekim ljudima u Trgovištu zbog toga što se godinama uspešno bavim politikom. Zasmetalo im je što sam organizato­r i pokretač koga ne poznaje i dao mu 500 dinara da mu pričuva

kesu sa marihuanom na jedan sat. On je sedeo u igraonici, a kada su drugovi pošli u grad, krenuo je i on. Međutim, zaustavila ih je interventn­a jedinica policije i privela ih. Pokušao je da objasni da je dobio kesu da je pričuva za 500 dinara, brojnih komunalnih i drugih akcija. U političkoj ujdurmi i harangi pojedini socijalist­i pokušavaju da me osvetnički besprizorn­o diskreditu­ju, ponize, osramote i provuku kroz blato. Ne mogu da se pomire sa činjenicom da sam napusuio SPS i kao aktivista SNS-a do nogu ih potukao na lokalnim i predsednič­kim izbotima u Donjem Stajevcu - kaže Srba Cvetanović.

Portparol Osnovnog javnog tužilaštva Mirjana Vukoičić Jovčić kaže da je u toku postupak preduziman­ja dokaznih radnji protiv S. C. V. P. Kontroverz­ni biznismen i političar brani se i navodnom činjenicom da je svojevreme­no odbio seksualnu ponudu jedne učenice koja je krenula stranputic­om. Odbacuje i insinuacij­e da je seoski zavodnik. Preduzetni­k je izjavio da nije smenjen sa funkcije predsednik­a Mesne zajednice “Donji Stajevac” zbog pedofilije, već na sopstveni zahtev.

 ??  ?? Bojana Lilić, majka ubijenog Ivana (18), kaže da je njen sin ranije dobijao pretnje jer su pokušali da ga uvuku u lanac prodaje droge, ali da on nije želeo time da se bavi
Bojana Lilić, majka ubijenog Ivana (18), kaže da je njen sin ranije dobijao pretnje jer su pokušali da ga uvuku u lanac prodaje droge, ali da on nije želeo time da se bavi
 ??  ?? Tvrdi da mu je sve namešteno: Srba Cvetanović
Tvrdi da mu je sve namešteno: Srba Cvetanović
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia