Alo!

Dara: M‘rš, stoko, pi*ka ti materina! VoDitelJ: Jedi go*na!

- Piše: M. RADOJKOVIć marija.radojkovic@ringier.rs

Pevačica Dara Bubamara i nepoznati voditelj programa napravili su skandal na jednom romskom krštenju, na kojem su nastupali zajedno. Salva psovki, i to uz korišćenje mikrofona, odjekivala je salom u Austriji pred više od 2.000 zvanica.

Kako saznajemo, voditelj je napravio problem zato što je hteo da pomeri Daru iz jednog dela sale u drugi, a na sve to ju je prekinuo u pevanju i izričito tražio da sedne. Vatrena Novosađank­a mu je temperamen­tno, ali i bahato, odgovorila, i to koristeći mikrofon, koji je u tom trenutku držala u ruci.

- M‘rš odavde, stoko jedna, nauči da se ponašaš, bre, kakav je to način, bre... Ja ne dam...M‘rš, m‘rš... Je*em li ti mater...Pi*ka ti materina, kako se, bre, to ponašaš - vikala je Dara iz sveg glasa, a onda se voditelj dohvatio drugog mikrofona kako bi joj uzvratio udarac.

- Jedi, bre, go*na - počastio ju je voditelj, dok su zvanice pokušavale da smire strasti.

- Nemojte, ljudi, molim vas. Daro, molim te. Šta to radiš. Pusti ga - čuje se iz pozadine na snimku do kojeg smo došli.

Kako saznajemo, Daru je ovo izuzetno povredilo, pobesnela je i onda je ostavila mikrofon i izašla iz sale. Međutim, zvanice su počele da skandiraju njeno ime, Dara se vratila i onda joj je kum dao 10.000 evra, a voditelj joj je doneo tortu i izvinio se za svoje ponašanje.

Dara se ubrzo vratila u salu i nastavila da peva, a kako to obično i radi, atmosferu je dovela do usijanja, pa su ubrzo svi zaboravili na prostakluk­e koje je izgovorila.

U pitanju je bilo romsko krštenje koje je održano u subotu u Austriji.

- Dara se na krštenju posvađala sa voditeljom. Ona je pevala i on joj je u jednom trenutku rekao da prestane da peva, ali ona se naljutila. Možda je sve to

novca, jer znate kako, biloozbog ona treba da stigne do svakog gosta zbog bakšiša i kada ima 2.000 ljudi u sali, teško može da stigne baš do svakog - rekao nam je izvor koji je bio na krštenju.

- Ona je uzela flašu u jednom trenutku i htela je da ga udari, ali posle se sve smirilo - dodao je on. Inače, kako saznajemo, Dara Bubamara je za ovaj angažman dobila fiksno 5.000 evra, a svi pevači su zajedno dobili 250.000 evra bakšiša, a osim novca, dobijali su i zlato, srebro, dukate ....

Kako bismo čuli i Darinu stranu priče, pozvali smo pevačicu, ali se ona do zaključenj­a ovog broja nije javljala na naše pozive.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia