Alo!

Milan Popović dobio Severinu na sudu!

-

na saslušanju preksinoć izgovorio Lukas, koji je bio vidno uzrujan i dosta nepovezano pričao.

Svoju stranu priče za „Alo!” izneo je i pretučeni Lučić.

- Samo sam radio svoj posao. Lukas je besan nasrnuo na mene. Udario me je desetak puta pesnicama u glavu. Bacio je moju skupocenu foto-opremu. Kada sam mu okrenuo leđa, on me je udario letvom iza vrata. Nisam ga udario jer sam razmišljao o svoje troje dece. Ipak, on će nakon svega morati da odgovara za batine i opremu koju mi je polomio - rekao je Lučić.

Podsećanja radi, Milan Lučić, fotograf „Srpskog telegrafa” je sa novinarom Markom Pantićem bio u utorak oko 19 časova ispred kuće folk pevača, gde je na javnoj površini obavljao svoj posao. U jednom trenutku iz kuće je istrčao Aca Lukas, koji je nasrnuo na njih, a foto-reportera je prebio palicom i pesnicama.

- Povrede na glavi nema, slike su lažne. Da li mislite da ja takvog medveda mogu da povredim? Kad sam video da je vrag odneo šalu, uzeo sam motku i, na svu sreću, samo jednom zamahnuo i njega promašio, a udario mog prvog komšiju, koji je došao da pomogne, odnosno da spreči tuču. On će to i da posvedoči. Tada mi je motka ispala i tu je bio kraj. Nisam prišao da ikoga napadnem fizički, napadnut sam ja - ispričao je za „Blic” pevač

Aca Lukas.

Srpski biznismen Milan Popović izborio se na sudu za pravo da sina Aleksandra, koga je dobio sa pevačicom Severinom

Kojić, viđa podjednako često kao i majka. Popović je godinama pokušavao da dobije pravo da češće viđa sina, a na poslednjem ročištu sudija Verica Nikić izrekla je privremenu meru po kojoj će dete u narednom periodu nedelju dana biti kod majke, a nedelju dana kod oca.

Pojedini madiji preneli su da je Severina pobesnela zbog ove odluke, a njen menadžer Tomislav Petrović najavio je da će se pevačica žaliti na odluku suda.

Milan Popović je za „Blic” negirao pisanja pojedinih hrvatskih medija da je Severini zabranjeno da viđa Aleksandra 200 dana u godini, kao i da mora da ga pozove tačno u osam sati uveče.

- Naslovi da je sud zabranio majci da viđa dete 200 dana u godini i da može da ga zove samo u određeno vreme zlonamerni su i samo su pokušaj Severinine kampanje da od sebe napravi žrtvu. Privremena mera u potpunosti je u skladu sa principom zajedničko­g podeljenog roditeljst­va i jedino ispravno rešenje za našeg sina Aleksandra. Severina vrlo dobro zna da Aleksandra može da poseti i da ga nazove kad god to poželi - rekao je on.

Podsetimo, Popović je nedavno protiv pevačice podneo tužbu za zanemariva­nje deteta, a tužio je i njenog sadašnjeg supruga Igora Kojića i njegovu porodicu zbog ugrožavanj­a Aleksandro­ve bezbednost­i. Pevačica je pre nekoliko meseci uhvaćena u laži kada su mediji došli u posed avionskih karata na kojima se vidi da je ona u novembru otputovala u Ameriku sa suprugom, a bez sina, a fotografij­e sa ovog putovanja na društvenim mrežama objavila je tek u februaru. Sve je to uradila zbog toga što se tog novembra nije javljala na telefon Popoviću, koji je trebalo da joj vrati Aleksandra, pa je mališan ostao kod tate duže nego što je planirano. On je pokušavao da dođe do bivše supruge, a ona je iskoristil­a to što je dete bilo duže kod oca i Popovića i odmah po povratku u Hrvatsku tužila za kidnapovan­je. Ipak, nije računala na to da će istina isplivati na videlo.

 ??  ?? Mami poglede na plaži: Kaja
Mami poglede na plaži: Kaja
 ??  ??
 ??  ?? „Ona od sebe pravi žrtvu“: Milan Popović
„Ona od sebe pravi žrtvu“: Milan Popović
 ??  ?? Žaliće se na odluku:
Severina sa sinom
Žaliće se na odluku: Severina sa sinom

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia