Alo!

Kraj, Zvezda večeras uzima titulu

CRVENO-BELI ČEKAJU FMP FINALNE SERIJE TREĆOJ UTAKMICI

-

Košarkaši Crvene zvezde večeras imaju prvu meč-loptu, odnosno mogućnost da trijujmfom nad FMP-om i u trećem meču finalne serije („Pionir”, 20 časova) osvoji treću uzastopnu titulu šampiona Srbije.

Crveno-beli su bili sigurni u prva dva duela sa timom iz Železnika (94:66 i 91:76). Jasno je da će Zvezda učiniti sve da već večeras osvoji titulu i zatim proslavi uspešan završetak sezone u kojoj je ponovo diominiral­a u Srbiji i regionu. Vlada Vukoičić, nekadašnji trener Zvezde i FMP-a, ne sumnja u novi trijumf favorita nad rivalom koji je plasmanom u finale nadmašio očekivanja. - Smatram da će Zvezda u predstojeć­em susretu završiti posao i osvojiti titulu. FMP je neočekivan­o stigao do finala i nadmašio očekivanja. U međuvremen­u su ostali bez Boldena, jedinog njihovog košarkaša koji fizički može da se nosi sa košarkašim­a Zvezde, pa mislim da ne mogu da naprave iznenađenj­e. Tim iz Železnika jeste dobar sastav, ali je Zvezda kvalitetni­ja ekipa, a osim toga, FMP nema mogućnosti da nešto promeni u predstojeć­em susretu - smatra Vukoičić.

Stručnjak koji sada radi kao trener juniora i koordinato­r mlađih kategorija u Mega Leksu ne očekuje da će se košarkaši Dejana Radonjića opustiti i potceniti protivnika. - Zvezdini košarkaši su profesiona­lci koji igraju discipinov­ano i sigurno neće u utakmicu ući tako da potcene tim iz Železnika. Osim toga, crvenobeli su u ovoj sezoni odigrali više od 80 utakmica i sigurno su istrošeni. Oni zato žele da večeras pobedom i osvajanjem još jednog trofeja stave tačku na napornu sezonu kaže on. K. Besarović

 ??  ?? Konačni obračun: Ostin i Mitrović
Konačni obračun: Ostin i Mitrović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia