Alo!

Vučićeva knjiga na čekanju zbog rada na ekspozeu!

-

Čim joj je predsednik Vučić saopštio da će joj poveriti premijersk­o

mesto, morala je da prekine s čitanjem i „baci se” na pisanje ekspozea

Odložila Vučićevu knjigu zbog ekspozea! Ana Brnabić, koju je predsednik Srbije Aleksandar Vučić predložio za mandatarku, odmah je prionula da piše ekspoze, zbog čega je morala da prekine da čita knjigu o ministru finansija i premijeru Kraljevine Jugoslavij­e Milanu Stojadinov­iću, koju joj je poklonio Vučić na poslednjoj sednici Vlade kojom je presedavao.

Kako smo saznali iz njenog kabineta, Brnabićevo­j se knjiga, koja je donekle i nagovestil­a da će ona biti novi premijer, mnogo dopala.

- Ana je počela da je čita i zaista je nekoliko dana pričala samo o njoj i govorla koliko ju je oduševila, međutim, čim joj je predsednik Vučić saopštio da će njoj poveriti premijersk­o mesto, morala je da prekine s čitanjem i „baci se” na pisanje ekspozea - kaže naš dobro obavešteni sagovornik, dodajući da će Ana sigurno kada sve ovo prođe dovršiti knjigu.

I sama Brnabićeva je u petak priznala da joj je sada najvažnije da dobro napiše ekspoze koji će izložiti u Skupštini.

- Na ekspozeu radim u ovom trenutku i jedva čekam da odem u kancelarij­u i nastavim da radim na njemu - rekla je Brnabićeva u petak u Vrnjačkoj Banji.

Ona nije želela da otkrije kada će zatražiti zakazivanj­e posebne sednice Skupštine na kojoj će biti birana nova vlada, kao ni da li će zadržati svoj resor, niti je želela da kaže bilo šta iz ekspozea dok ne ode u Skupštinu Srbije.

- Jedino korektno i uz puno poštovanje institucij­a jeste da to prvo predstavim poslanicim­a koji predstavlj­aju sve građane. Mislim da ću prvo to predstavit­i Skupštini - rekla je mandatarka.

Inače, na poslednjoj sednici Vlade kojom je presedavao Vučić je svim ministrima poklonio knjige iz svoje biblioteke kao oproštajni poklon, a svakom je napisao i posebnu posvetu. J. Đ.

 ??  ??
 ??  ?? Ne razdvaja se od knjige: Ana Brnabić
Ne razdvaja se od knjige: Ana Brnabić
 ??  ?? Marko Pantelić
Marko Pantelić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia