Alo!

Jovanović je autom prešao u suprotnu Ne verujemo da traku i izazvao udes Jelene više nema

U nesreći stradali Jelena Keler (45) i Zoran Jovanović (49) iz Valjeva

- Redakcija@alo.rs

Pišu: P. VUJANAC - B. BOJOVIĆ

Jelena Koler (45) iz Ivanjice i Valjevac Zoran Jovanović (49) poginuli su prekjuče oko 17 sati u stravičnoj saobraćajn­oj nesreći na magistraln­om putu Valjevo-Šabac u selu Brankovina. Do nesreće je došlo na uzbrdici neposredno nakon skretanja za kulturno-istorijski kompleks u Brankovini, na delu puta sa tri kolovozne trake i bla- gom krivinm kada je Jovanović, vozeći svoj automobil „kia” iz pravca Šapca, iz za sada neutvrđeni­h razloga, prešao u suprotnu kolovoznu traku i direktno udario u „fijat bravo” u kojem su bili Jelena i njen suprug Zoran (55).

- Sudar je bio stravičan, a oba automobila su uništena do neprepozna­tljivosti. Vozač iz Ivanjice je pokušao da izbegne „kiju” i skrene, ali u tome nije uspeo u potpunosti, tako da je najžešći udar bio u stranu njegovog suvozača. Hitna pomoć, policija i vatrogasci-spasioci brzo su stigli na lice mesta, ali je vatrogasci­ma trebalo skoro 45 minuta da oslobode ženu iz smrvljenog „fijata”, jer su joj delovi vrata auta bili zabodeni svuda u telo, tako da je nastradala na licu mesta. Užasan prizor, sve puno krvi i krhotina vozila - priča za „Alo!” jedan od očevidaca nesreće.

Kada je izvađen iz svog automobila, Jovanović je još davao znake života, transporto­van je u Urgentni centar, gde je pokušana reanimacij­a, ali je podlegao povredama. Zoran Š. je u sudaru slomio butnu kost, nalazi se u šok-sobi valjevske bolnice i pošto nije životno ugrožen, sutra će biti transporto­van u bolnicu u Čačku na dalje lečenje. On je van životne opasnosti.

Jelena je rodom iz Vojvodine, a u Ivanjicu je došla da živi pre nekoliko godina, kada se udala za Zorana. Tog kobnog dana, kako „Alo!” saznaje, krenuli su u Vojvodinu na rođendan Jeleninom unuku.

- Jutros smo to čuli. Zanemeli smo od šoka. Tako divna žena, sposobna, dobra, lepa... Ne možemo da se pomirimo sa činjenicom da je nema - pričaju komšije.

Jelena je bila Zoranova druga žena. Komšije svedoče da su živeli u skladnom i srećnom braku. Zoranovi roditelji skrhani su bolom. Spremaju poslednji ispraćaj za snahu, koja će biti sahranjena na ivanjičkom groblju Mazgit.

Jelena je u naselju Kušićan, gde je živela sa Zoranom, imala svoj frizerski salon.

- Neki dan sam se šišao kod nje. Tako smo se lepo ispričali. Bila je vedra, zadovoljna, uvek spremna da vam izađe u susret. Svi smo je voleli. Neka počiva u miru - rekao nam je meštanin Kušićana.

 ??  ?? Poginula na licu mesta: Jelena Koler (45) Umro u bolnici: Zoran Jovanović
Poginula na licu mesta: Jelena Koler (45) Umro u bolnici: Zoran Jovanović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia