Alo!

SLAVIO SAM DO JUTRA ROĐENJE MOJE IRINE

- Piše: LJUBOMIR TOZEV ljubomir.tozev@alo.rs

Sreći tenisera Viktora Troickog nema kraja otkada je postao otac, pre dva dana. Dolazak na svet svog prvog deteta Viktor je slavio čitave noći u jednom prestoničk­om restoranu, a ujutru je ponovo pohrlio u bolnicu da vidi svoje dve princeze.

Kako saznajemo, kada je u petak njegova supruga Aleksandra otišla da se porodi, Viktor je sve vreme bio u hodniku i nije želeo da napusti bolnicu dok se porođaj ne završi. Kada mu je doktor saopštio da je sve u redu i da je postao tata jedne prelepe devojčice, Troicki je zaplakao. Ponovo nije hteo da ide kući dok ne vidi naslednicu, a kada su mu je doneli u naručje, njegovoj sreći nije bilo kraja. Nakratko je video i Aleksandru i nakon što ju je ostavio da se odmara, okupio je drugove u restoranu, gde su slavili čitave noći.

- Presrećni smo svi, hvala bogu da je sve prošlo bez bilo kakvih problema i u najboljem redu. Slavili smo do jutra, onako kako to dolikuje - rekao nam je Viktor juče dok je primao čestitke sa svih strana.

Njemu su drugovi čitave noći

cepali majice, baš kao što je i običaj.

- Viktor je svima pokazavio prvu fotografij­u svoje naslednice i nije skidao osmeh sa lica. Nazdravlja­o je i đuskao do jutra, a telefon nije prestajao da mu zvoni. Među prvima mu je čestitao Novak, koji mu je, između ostalog, poželeo da ovaj osećaj doživi još mnogo puta. Viktora nikada nismo videli ovako razneženog. Planirao je i šire slavlje dan kasnije - kaže naš izvor i dodaje:

- Kako je Aleksandra smeštena u apartmanu državne bolnice, on može da joj dođe u posetu kada god poželi, a da se on pita, iz porodilišt­a ne bi ni izlazio. Od trenutka kada je saznao da je Aleksndra trudna, zamišljao je ovaj momenat kada će prvi put u naručju držati Irinu.

Prema našim saznanjima, oni su ime naslednici dali po Aleksandri­noj baki, a za njen dolazak kući uveliko je sve spremno. Novopečeni roditelji odvojili su poseban kutak u njihovoj spavaćoj sobi koji su uredili za svoju naslednicu. Pokloni i darovi uveliko stižu već dva dana, otkada je srećna vest došla do njihovih prijatelja i porodice. Podsetimo, Viktor i Aleksandra su se zakleli na večnu ljubav u novembru prošle godine u Crkvi Aleksandra Nevskog. Upoznali su se pre dve godine na Kopaoniku, a vrlo brzo su shvatili da žele da provedu ostatak života zajedno.

 ??  ?? Viktorova mama:
Mila Troicki Pocepan kako i dolikuje:
Viktor Troicki Uživaju na plaži: Nikolija i Rea
Viktorova mama: Mila Troicki Pocepan kako i dolikuje: Viktor Troicki Uživaju na plaži: Nikolija i Rea

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia