Alo!

Buha preboleo Kaću

-

Bivši dečko pevačice Katarine Grujić, sa kojim je bila u vezi nekoliko godina, odlučio je da krene dalje nakon njihovog raskida. Paparaco „Alo!” uslikao je Nemanju u jednom kafiću u Zemunu u društvu nepoznate devojke. Kako saznajemo, Buha je prekinuo svaki kontakt sa Grujićevom, za koju se šuška da ima novog dečka u Hrvatskoj, ali i on je odlučio da uzvrati istom merom.

- Nemanja je sedeo sa drugarom i dve devojke i bilo je sasvim očigledno da muva ovu što je sedela pored njega. Sve vreme se trudio da je impresioni­ra, nije zatvarao usta, dok se ona non-stop kikotala. Očigledno je bilo da joj se dopada Kaćin bivši dečko i da misli da je duhovit. Ona je nekoliko puta odlazila do toaleta, gde joj se u jednom trenutku pridružila drugarica, pa su u prolazu razmenile mišljenje o momcima sa kojima su izašle na piće - kaže naš izvor koji se zatekao na licu mesta i dodaje:

- Naravno da je i Buha sa svojim drugarom prokomenta­risao da misli da mu dobro ide u zavođenju ove devojke, pa su ubrzo nastavili svi zajedno da nazdravlja­ju i pričaju.

Prema njegovim rečima, nakon više od sat vremena svi su ustali i izašli.

- Dugo su se nešto dogovarali ispred i na kraju su svi zajedno otišli jednim autom. Mnogi u lokalu su komentaris­ali da potencijal­na Buhina devojka neizmerno podseća na Kaću kaže naš izvor.

Za to vreme Katarina nastupa širom regiona, izlazi i provodi se, a o novom dečku ne želi da priča. T. Veličković

 ??  ?? Upoznao ju je sa prijatelji­ma: Sandra i Volkov
Upoznao ju je sa prijatelji­ma: Sandra i Volkov
 ??  ?? Da ti kupim mali motorin: Aleksandra
Ivanović
Da ti kupim mali motorin: Aleksandra Ivanović
 ??  ?? Ne mari: Katarina Grujić
Ne mari: Katarina Grujić
 ??  ??
 ??  ?? Nemanja zasmejavao
nepoznatu devojku
Nemanja zasmejavao nepoznatu devojku
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia