Alo!

Jelena se zamalo ugušila u plamenu

-

se izvukli iz školjke i počeli da trošimo vodu koju smo doneli na snimanje. Na autoplacu nije bilo česme - govori usplahiren­o jelena, prisećajuć­i se kobne večeri.

- Uspela sam da iskočim i uzela budak kako bih kopala zemlju i stavljala je u kolica, da bi je oni posipali po plamenu. Usepli su nekako da ugase vatru. Motor su jedva izvukli, jer da je eksplodira­o, niko od nas ne bi ostao živ. vatra je bila visine pet metara. Sve je izgledalo kao na filmu. U tim trenucima sam jedina bila prisebna. Svi smo bili mnogo uplašeni. Dok sam se davila u dimu, molila sam boga da motor ne eksplodira i da ne poginemo. Posle dva sata samo uspeli da ugasimo požar, a tada je počela moja borba za dah - priča Krunićeva.

- Mnogo sam se uplašila za život. Ali strah me je tek savladao kada se sve završilo i kada sam shvatila da je vatra mogla da dođe u dodir sa uljem i motorom i da svi poginemo. Do tada nisam bila potpuno svesna, samo mi je u glavi bilo da ugasimo požar i da niko ne nastrada. Otišla sam posle kod lekara, gde su me priključil­i na bocu sa kiseonikom. Imala sam jako gušenje. Kada sam dobila napad, prvo sam uzimala pumpicu nekoliko puta, kako bih izdržala do bolnice - objašnjava bivša učesnica „Farme” i „Parova”.

Kako se vest brzo proširila, jelena je, čim se oporavila, javila porodici da je živa. Kako smo došli u posed fotografij­a automobila koji je potpuno izgoreo, shvatili smo da je jelena zaista imala sreće.

 ??  ?? Jedva čekaju da posete Srbiju: Marko, Sijena i
Valentina Dva sata gasili vatru: Jelena na licu mesta
jelena Krunić Go-go igračica je hospitaliz­ovana i brzo je priključen­a
na kiseonik, a dodatno je koristila pumpice za
disanje
Jedva čekaju da posete Srbiju: Marko, Sijena i Valentina Dva sata gasili vatru: Jelena na licu mesta jelena Krunić Go-go igračica je hospitaliz­ovana i brzo je priključen­a na kiseonik, a dodatno je koristila pumpice za disanje

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia