Alo!

i partneri podržali brnabićevu!

-

ljajić: Poslanici sDPs će podržati anu brnabić

Lider SDPS-a Rasim Ljajić izjavio je da će poslanici te stranke u parlamentu podržati mandatarku za sastav nove

Vlade Srbije Anu Brnabić. On je izrazio uverenje da će takva biti i odluka i svih drugih političkih stranaka. „Važno je da Vlada što pre počne da funkcioniš­e i realizuje sve ono što smo započeli u proteklih godinu dana”, istakao je Ljajić.

krkobabić: nova vlada će imati kontinuite­t

Ministar bez portfelja i predsednik PUPSa Milan Krkobabić izjavio je da je cilj da nova Vlada koja se bude formirala ima kontinuite­t sa prethodnom, te dodao da će stranka koju vodi dati podršku Ani Brnabić. „Moj je utisak da je predsednik ostao dosledan sebi. Ne obazire se mnogo na očekivanja ovih ili onih, na želje i kritike ovih ili onih i dao je jedan poseban predlog, za koji misli da je od državnog interesa, bitan, ključan i mi iz PUPS-a ćemo mu dati podršku”, kazao je on i dodao da je Brnabićeva veoma marljiva i veoma ozbiljna osoba, a ovo su ozbiljni državni poslovi.

Dačić: sPs će glasti za brnabićevu

Socijalist­ička partija Srbije glasaće za izbor Ane Brnabić za premijera Srbije, a očekivanja ove stranke su da će ubuduće njihovi kadrovi voditi ukupno četiri resora u novoj Vladi Srbije. To je kazao lider ove partije i srpski šef diplomatij­e Ivica Dačić nakon sednice Predsedniš­tva, a pred sednicu Glavnog odbora stranke.

vulin: Podrška ani brnabić

Ministar za rad i predsednik Pokreta socijalist­a Aleksandar Vulin izjavio je da će stranka koju vodi podržati izbor Ane Brnabić za premijera, jer ju je predložio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je garancija da će ona nasta-

viti politiku koju je sam Vučić vodio kao predsednik Vlade i zato što im je stalo do kontinuite­ta te politike.

karić: glasaćemo za anu

„Ana Brnabić će biti dobar premijer, a kako i ne bi kada joj je predsednik Aleksandar Vučić ostavio sređenu Srbiju i punu kasu para“, kazao je za „Alo!” lider Pokreta snaga Srbije Bogoljub Karić i najavio da će njegovi poslanici u parlamentu „sa velikim zadovoljst­vom glasati za izbor Brnabićeve za budućeg premijera”.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia