Alo!

steFan černetić, saMozvani Princ cg, Mak Milo Hoće Da Me Ubije!

- Piše: V. NESTOROVIć veljko.nestorovic@alo.rs

ali i u Srbiju, „Plašim se da se vratim u Crnu Goru,

fanatično radi zbog Aleksandra Karađorđev­ića, koji

od njegove” protiv mene, jer je moja loza starija

Do pre nekoliko dana Stefan Černetić je sebe nazivao princem Crne Gore i Makedonije, ali je u međuvremen­u, nakon niza pojavljiva­nja u medijima, sve do intervjua koji je sada dao za „Alo!”, proširio malo niz titula na koje polaže pravo, pa se tako sada naziva krunskim princem i prestolona­slednikom od Crne Gore, Srbije, Makedonije i Albanije.

Kako navodi za naš list, sada mu je i život ugrožen, zbog čega ne sme da zakorači na Balkan.

- Vlada Crne Gore je još prošle godine, dok je predsednik bio Milo Đukanović u saradnji sa masonima, otvoreno krenula da radi protiv mene jer je stala na stranu kuće Petrovića i u tu svrhu su izdvojena velika novčana sredstva, kako bih se ja blatio kroz medije. Zbog cele ove kampanje plašim se da dođem u Crnu Goru, jer neću da me ubiju ili da završim u zatvoru zbog lažnih optužbi, a iskreno, ne smem da dođem ni u Srbiju.

Na pitanje zašto se plaši dolaska u našu zemlju Černetić otkriva:

- Aleksandar Karađorđev­ić, koji ni srpski ne zna da priča, fanatično radi protiv mene, kuje zavere da me uništi, jer zna da je moja loza starija od njegove. Moji Crnojevići su bili tu daleko pre Karađorđev­ića, oni su poput Nemanjića i postoje njihovi potomci, među kojima sam i ja, dakle, pre njega sam u redu za srpski presto - objašnjava Černetić i dodaje da se u Monte Karlu lepo druži s

pojedinim članovima po-

 ?? Foto: profimedia.rs ?? Knjaz Milo ne da vlast
nikome Pozira sa gardom
Heroji iz RS
Obmanuo i Noleta
Foto: profimedia.rs Knjaz Milo ne da vlast nikome Pozira sa gardom Heroji iz RS Obmanuo i Noleta

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia