Alo!

Gastoz: Kad propadnem, idem opet u „parove“

Rijaliti učesnik više ne zavisi od šou-programa. Sada nastupa punom parom i snima provokativ­ne pesme i spotove

- Piše: MARKO SREJIć marko.srejić@alo.rs

Nenad Marinković Gastoz odlučio je da smiri strasti i što manje se pojavljuje u medijima. Čini se da je za to najzaslužn­ija njegova devojka Naida, iz Sarajeva, sa kojom je već nekoliko meseci u vezi. Ekipa dnevnog lista „Alo!” srela se sa reperom na snimanju spota za njegovu novu pesmu „Samo mi kaži”, koji će, ako je suditi po prvim kadrovima, biti i te kako provokativ­an i šokantan.

Iako je slavu stekao zahvaljuju­ći svom „jutjub” kanalu, te pobedi u rijaliti programu „Parovi”, gde je nekoliko puta bio takmičar, Gastoz tvrdi da ga te stvari više ne zanimaju.

- Ja više nikada ne bih ušao u rijaliti. Mada, ako propadnem, možete me opet videti tamo - rekao je Gastoz.

Kada smo ga pitali da li bi svojoj devojci, koja je po zanimanju model, dozvolio da se proslavi na isti način kao i on, rekao je:

- Nikada ne bih dao Naidi da bude deo rijalitija - bio je izričit Gastoz.

Njegova veza sa Zoricom Dukić bila je i te kako interesant­na medijima, s obzirom na to da su se njih dvoje zabavljali tokom rijaliti programa „Parovi”, a vezu nastavili i po izlasku. Ipak, ljubav je pukla, a Gastoz je našao svoju sreću pored Naide.

- Moja devojka nije ljubomorna. Ona razume moj posao i, na kraju krajeva, model je, slika se u bikiniju, tako da je u našoj vezi sve transparen­tno i dobro - kaže Gastoz.

Kada smo ga upitali da li je ljubomoran, s obzirom na to da je njegova devojka i te kako atraktivna i zgodna, priznao je da u granicama normale postoji ljubomora sa njegove strane.

Ono što bi mu zasmetalo kod Naide jeste da pretera sa plastičnim operacijam­a i intervenci­jama na licu i telu.

- Nemam ništa protiv da devojka uradi na sebi sve što misli da treba i što je čini srećnom i što će njoj dati samopouzda­nje. Nisam za preterivan­ja i ne bih mogao da budem sa devojkom koja je preterala sa operacijam­a. Naida nije za sada - kaže Gastoz za „Alo!” i otkriva u kakvim je odnosima sa bivšom devojkom Zoricom Dukić.

-Zorica i ja se čujemo jednom u mesec dana. Moja sadašnja devojka nije ljubomorna zbog toga jer sam ja na vezu sa Zoricom stavio tačku. Ipak, želim da imam zdrav odnos sa njom - otkriva Nenad Marinković i time stavlja tačku na spekulacij­e da je sa bivšom u lošim odnosima.

 ??  ?? Gastozova devojka Naida Spreman za novi hit: Nenad Marinković
Gastozova devojka Naida Spreman za novi hit: Nenad Marinković
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia