Alo!

Nina o Filipu ne priča, ali njega za to boli uvo!

-

Nina Radulović već nekoliko meseci ne želi da govori o svom privatnom životu, pa samim tim ni o svom emotivnom statusu. Kako je uplovila u romansu sa mladim teniserom Filipom Krajinović­em sa kojim već nekoliko meseci uživa, ona nikada nije želela da potvrdi da je upravo Filip osvojio njeno srce.

Ipak, za razliku od voditeljke, mladi teniser ne želi više da skriva njihovu ljubav, već se njome ponosi.

S druge strane, Nina ostaje dosledna sebi, ne želeći da javnosti pokazuje momente koje su zajedno proveli.

Kako je popularna voditeljka starija od svog partnera šest godina, očigledno je da to ne predstavlj­a nikakvu prepreku u njihovom funkcionis­anju.

Inače, voditeljka je brak sa glumcem Branislavo­m Lečićem Lekom okončala prošle godine, a nakon saopštenja za medije koje je ovaj bivši bračni par dao u novembru, njih dvoje se nisu oglašavali po pitanju razvoda. Iako se spekulisal­o da mladi Krajinović vara Ninu, očigledno je da je u njihovom odnosu sve savršeno, pa je tako za „Alo!“izvor blizak voditeljki, otkrio da je Nina Filipa upoznala i sa svojim roditeljim­a.

- Nina je oduvek imala iskren odnos sa roditeljim­a, posebno sa svojom majkom, koja joj je danas najveća podrška. Kako nije želela da roditelji iz medija saznaju sve o njenoj novoj vezi, rešila je da ih upozna. Njima je najvažnija sreća njihove ćerke, pa se nisu preterano bunili zbog ove njene odluke. Trebalo joj je malo vremena nakon što se rastala od Leke da prihvati činjenicu da će biti sama. Ipak, celu situaciju je uspela da prebrodi uz Filipa, koji joj je u tom trenutku bio velika podrška. Kako se njih dvoje poznaju od ranije i družili su se, vremenom je prijateljs­tvo preraslo u nešto više rekao je tada izvor za “Alo!”.

 ??  ?? Uživala u Majamiju
Sonja u Dizeldorfu, Lukas u Bosni
Uživala u Majamiju Sonja u Dizeldorfu, Lukas u Bosni
 ??  ?? On ne želi da krije ljubav prema Nini
On ne želi da krije ljubav prema Nini

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia