Alo!

Široko rođENi BrAT NArko-BoSA UŽiVAo U ZATVorU kAo U HoTELU šariću renovirali ćeliju i toalet

- Piše: IVANA žIGIć ivana.zigic@alo.rs

Za nevericu! Duško Šarić, rođeni brat narko-bosa Darka

Šarića, dok je služio zatvorsku kaznu u zatvoru u Bijelom Polju, renovirao je ćeliju u kojoj je boravio, od pločica do luksuzno uređenog toaleta i novog nameštaja, a kako bi mu bilo prijatnije da gleda stražare (?!), i njih je sve opremio „Armanijevi­m” odelima, koja su u tu institucij­u stizala u kutijama!

Kako otkriva dobro obavešteni izvor „Alo!”, Duško Šarić nijednog momenta tokom boravka u zatvoru nije bio uskraćen za bilo šta.

- Od prvog do poslednjeg dana je imao tretman kao da je VIP gost nekog luksuznog hotela, a ne robijaš. Naravno, najpre se postarao da ćeliju u kojoj boravi preuredi po svojim standardim­a i ukusu, pa je kompletno renovirana, naravno njegovim novcem, od poda do plafona. Sve je prekrečeno, zamenjene su pločice, WC je kompletno zamenjen, uključujuć­i i novu WC šolju, luksuznu tuš-kabinu i lavabo. Kada je sve bilo gotovo, njegova ćelija je više ličila na hotelsku sobu nego na zatvorsku ćeliju - priča naš sagovornik.

Kako dodaje, mlađi Šarić nije oskudevao ni u tehnici, niti se „mučio” sa zatvorskom hranom.

- Imao je veliki televizor, a pričalo se čak i da je najnormaln­ije koristio kompjuter i mobilni telefon, iako to ne mogu lično da tvrdim - napominje naš izvor.

No, ni to nije sve, jer je Duško očito želeo da ima kompletan ugođaj, te je „stilizovao” i stražare!

- Rekao im je jednog dana: „Ne mogu da vas gledam u tim uniformama!”, te je brže-bolje organizova­o da za njih donesu skupocena „Armanijeva” odela, koja su u nekoliko velikih kutija doneta u zavor. Kako je bio zadovoljan tretmanom koji je imao, čak je i za praznike organizova­o da osoblju zatvora dobije poklone. Što je najcrnje, redovno je odlazio i kod upravnika zatvora u kancelarij­u, a nekad je i svoje posetioce vodio kod njega. Ma pravi cirkus, a ne služenje kazne - prepričava naš sagovornik.

 ??  ?? Privođenje: Duško Šarić Navikao na luksuz, čak i iza rešetaka
Privođenje: Duško Šarić Navikao na luksuz, čak i iza rešetaka
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia