Alo!

Ana je evropski šik!

„Meni se mnogo dopada Anina nova frizura. Izgleda vrlo poslovno”, kaže čuveni frizer Mister Iks

-

Anina nova frizura oduševila! Ana Brnabić, mandatarka za sastav nove Vlade Srbije, u centru je pažnje od prošle nedelje, kada ju je predsednik Srbije Aleksandar Vučić predložio za novu premijerku, te se tako prati svaki njen korak. A ono što, naravno, nije ostalo neprimećen­o je i njena nova frizura, koja je pokupila simpatije naših najpoznati­jih modnih frizera.

Još aktuelna ministarka za državnu upravu i lokalnu samoupravu je novu frizuru pokazala tokom predstavlj­anja aplikacije eZUP, u okviru koje je prikazan upravni postupak izdavanja pasoša za maloletna lica u policijsko­j stanici Savski venac. Njene fotografij­e sa tog događaja, na kojiam se vidi promena imidža, oduševile su korisnike društvenih mreža.

Isto tako i čuvenog modnog frizera Miroslava Lukovića, poznatijeg kao Mister Iks, koji je za “Alo!“ rekao da je frizura nove mandatarke pravi evropski šik.

- Meni se mnogo dopada Anina nova frizura. Izgleda vrlo poslovno i ja bih to ukratko objasnio - francuska nonšalantn­ost - kazao je on, a onda dodao šta bi on još promenio kako bi frizura bila savršena.

- Malo bih se pozabavio njenom bojom kose, ali mislim da je u principu jedan kompletan stil ispoštovan, a koji je i potpuni trend. Ponoviću još jednom da sam zaista oduševljen frizurom i stvarno je evropski šik - zaključio je čuveni Mister Iks.

Sličnog je mišljenja i poznati frizer Aleksandar Kapriš.

- Stajling joj je dobar ili bolji od prethodnog, a kosa je sada malo kraća i razdeljak je sa desne strane. Nema tu nista spektakula­rno. Bolje i da ostane tako - kaže on. D. R. - J. Đ.

Stajling joj je dobar Kapriš

 ??  ?? Prošetala novu frizuru: Ana Brnabić
Prošetala novu frizuru: Ana Brnabić
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia