Alo!

Bila sam u depresiji zbog očeve bolesti

-

Jelena Krunić, bivša učesnica „Parova”, koja je nedavno zamalo izgorela kada se zapalio automobil pored kojeg je pozirala, otvorila je dušu za „Alo!”.

Ona priznaje da još ne može da se sabere zbog očeve bolesti i borbe za život, koja traje već dugo.

- Kada sam saznala da je bolestan, dva meseca sam bila u depresiji, tada mi nije bilo ni do čega. Sve me je to poljuljalo, ali se nadam da će se dobro završiti - kaže Jelena, koja ni na emotivnom planu nije najsrećnij­a.

Ona je okončala dugogodišn­ju vezu sa Danijelom Savićem, koji joj je bio najveća podrška dok je boravila u rijalitiju. Iako je sa njim živela u Švedskoj, ona je spakovala kofere i vratila se u Srbiju.

- Vratila sam se u Srbiju i nemam više dečka, sada sam slobodna devojka. Ne pratim Danijelov profil i ne gledam kuda ide i šta radi, tako da sam na tu priču stavila tačku - tvrdi Krunićeva, koja priznaje da ima snimke iz spavaće sobe, ali da ih nikada ne bi podelila sa javnošću. - Sa svojim pratiocima nikada ne bih podelila neke svoje golišave fotke i snimke koje imam u telefonu, sigurna sam da nikada neće doći do njih. Ljudi najčešće o meni misle isto što i o ostalim „starletutk­ama“sa napućenim ustima, za koje je dobro poznato čime se bave. Ja nisam iz te priče, niti bih ikad to sebi dozvolila - kaže Jelena, koja trenutno živi od svog bloga, ali smo je pitali da li postoji neka profesija kojom bi volela da se bavi jer blogerski život nije siguran.

- Nikada ne bih mogla da radim od devet do pet - kaže Jelena. M. Srejić

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia