Alo!

Žao mi je što je Seve izgubila bebu

-

Poslednjih nekoliko dana glavna tema u medijima su novi sukobi Severine Kojić i Milana Popovića, a sve zbog privremene mere suda u Zagrebu koja se tiče starateljs­tva nad aleksandro­m. budući da je Severina tvrdila da je Milan kriv zbog toga što je izgubila bebu sa igorom Kojićem, Popović iskreno priznaje da mu je žao zbog toga što je čuo.

- Ne želim da kažem ništa loše o majci svog deteta i ako je istina da je nedavno izgubila dete zbog stresa koji je ovaj proces prouzrokov­ao, veoma mi je žao zbog toga. Oni su mladi i siguran sam da će imati novu mogućnost da dobiju dete. Mogu zamisliti kolika je to tuga i žalost za jednu porodicu - rekao je Milan gostujući na rtL-u.

On dodaje da se ne slaže sa Severinim iznošenjem stava o njihovoj situaciji, kao i da se nada da će uspeti da izglade odnose. - intervju je pun neistina, ne bih ulazio u detalje. to kako se majka osećala i kako je proživljav­ala te situacije, to je samo ono kako ona to pamti. Žao mi je ako je to shvatila kao psihičko zlostavlja­nje, nadam se da će to proći i da ćemo uspostavit­i normalnu komunikaci­ju - objasnio je Milan Popović, koji za razliku od Severine nije želeo da iznosi prljav veš tokom gostovanja u toj emisiji.

Podsećanja radi, samo dan ranije, Severina je sedela na istoj stolici i ispričala da je Milan urlao na lekare kada je trebalo da se porodi tražeći da porođaj bude prirodan, a ne carski rez. tvrdila je da je hteo da fotografij­e njihovog sina proda za 50.000 evra, te da je bila psihički zlo stavljana.

t. Veličković

 ??  ??
 ??  ?? Seve i Igor Kojić
Seve i Igor Kojić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia