Alo!

BEKER BANKROTIRA­O!

-

Potpis: Ostaje bez vile: Boris Beker

Boris Beker, nekada najbolji teniser sveta i bivši trener Novaka Đokovića, proglasio je juče bankrot na saslušanju u Vrhovnom sudu u Londonu.

Advokati legendarno­g Nemca podneli su zahtev sudu da mu se omogući poslednja šansa za isplatu dugogodišn­jeg duga, ali je taj zahtev odbijen. Sudija je odbio da dozvoli još 28 dana perioda otplate i proglašen je bankrot. Zahtev za bankrot podnela je banka, i to zbog duga koji datira iz 2015. Kao hipoteku, Beker je založio vilu na Majorki vrednu šest miliona evra, a očekuje se da će mu biti oduzeta.

Beker je tokom tri godine rada sa Đokovićem osvojio više od 20 trofeja, među kojima i šest grend slemova. Tokom igračke karijere uzeo je šest grend slemova - tri Vimbldona, dva Australija­n opena i jedan US Open. K. B.

Anhel di Marija, fudbaler Pari Sen Žermena i bivši igrač Reala, osuđen je u Španiji na godinu dana zatvora pošto je priznao da je utajio porez!

Argentinac je osuđen na zatvorsku kaznu zbog toga što je u periodu dok je branio boje Madriđana, u periodu od 2010. do 2014, ostao dužan državi 1,3 miliona evra. Di Marija je osim zatvorske dobio i novčanu kaznu od dva miliona evra. Ipak, ovo ne znači da će fudbalska zvezda završiti iza rešetaka. Naime, zakon u Španiji je takav da svaka kazna manja od dve godine, uz uslov da lice pre toga nije osuđivano, može da bude preinačena u uslovnu.

Sa istim problemom nedavno su se suočili Kristijano Ronaldo i trener Žoze

Murinjo.

 ??  ??
 ??  ?? Krah: Boris Beker
Krah: Boris Beker
 ??  ?? Borisova vila na Majorki
Borisova vila na Majorki
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia