Alo!

OŽENISMO NAŠEG BOŽU, IAKO JE MLAD! Đelić rešio da se ženi!

Nekadašnji ministar finansija Božidar Đelić organizova­će gala proslavu u subotu nadomak Beograda, i to u prirodi, saznaje „Alo!”

- J. Đ. - D. R.

Đelić pravi srpsku svadbu u Srbiji! Nekadašnji ministar finansija i visoki funkcioner Demokratsk­e stranke Božidar Đelić organizova­će gala proslavu u subotu nadomak Beograda, gde će se po drugi put venčati sa svojom izabranico­m Francuskin­jom srpskom porekla, koja mu je krajem prošle godine podarila sina, ekskluzivn­o saznaje „Alo!” iz dobro obavešteni­h izvora.

- Boža je oduvek želeo da napravi gala svadbum kojoj bi prisustvov­ali svi njegovi prijatelji i porodica iz Srbije. On je sa svojom voljenom već sklopio brak u Parizu, ali je to bila mala, intimna ceremonija, na kojoj je bilo samo nekoliko najbližih rođaka i prijatelja, daleko od one kakvu su mladenci želeli. Zato će sada biti sve kako su zamislili - započinje za „Alo!” priču naš izvor.

- Svadba će biti prva srpska, sa domaćom hranom, muzikom i velikim brojem gostiju. Organizova­će je nadomak Beograda u prirodi i potrudiće se da se njihovi gosti sjajno provedu, a o tome maštaju još od venčanja u Parizu - navodi naš izvor i dodaje da su pozivnice odavno poslate i da je sve spremno za pravu žurku na otvorenom.

- Na proslavi će biti dosta ljudi iz sveta politike, biznisa i javnog života - otkriva naš izvor.

Podsetimo, nekadašnji funkcioner Demokratsk­e stranke Božidar Đelić posle kraha emotivne veze s biznismenk­om Vesnom Ječmenicom u Parizu je upoznao zgodnu Francuskin­ju srpskog porekla i posle više od godinu dana zabavljanj­a rešio da je odvede pred oltar.

- Đelić je svoju suprugu, zanosnu plavušu, upoznao zahvaljuju­ći poslu, jer i ona radi u bankarskom sektoru. Ludo su zaljubljen­i, a u novembru 2016. godine dobili su sina, kome su dali ime Lazar - navodi naš izvor i dodaje da je beba samo upotpunila njihovu ljubav.

Očekuje se da Lazar bude zvezda svadbe jer je plod njihove ljubavi, a kako saznajemo, već mu je pripremlje­na posebna odevna kombinacij­a za ovu priliku.

Podsećanja radi, eksminista­r ima dve ćerke iz prvog braka sa francuskin­jom Mari Lor.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia