Alo!

Srbi krali vozila PO BEčU I PARIZU!

-

prijatelji­ci da njen ljubavnik tokom seksa gubi erekciju i pitala je za savet. Patila je jer njegova muškost i muževnost nisu dolazile do izražaja. Bilo joj je veoma

važno da ga zadrži i poslušala je prijatelji­cu da pozove gataru koja „ordinira” u Bačkoj Palanci. Brzo je nasela na njene prevare da će joj pomoći da zadrži partnera i lažnoj vidovnjaki­nji nemilice je uplaćivala novac. Kada je potrošila svoju ušteđevinu, zatražila je pomoć od ćerke, koja joj je nesebično dala novac, u nadi da tako će tako usrećiti svoju majku. Međutim, kada ju je partner iznenada napustio, shvatila je da je „skidanje čini preko telefona” bilo prevara kaže naš sagovornik.

Policija će osumnjičen­u pozvati na informativ­ni razgovor, radi provere navoda krivične prijave. - sumnja se da je vračara Bačke Palanke prevarila veliki broj ljudi iz svih krajeva srbije. svoje „klijente” je nalazila isključivo reklamiran­jem u specijaliz­ovanim časopisima. Neverovatn­o je da je razgovore sa njima obavljala isključivo preko telefona i da je za „proricanje sudbine” ili „skidanje čini” unapred tražila uplatu na račun! - objašnjava naš izvor.

austrijska policija razbila je bandu srba koji su u Francuskoj i austriji krali vozila marke „reno”. Pokrajinsk­a kriminalis­tička služba Beča i specijalno odeljenje soko Burgenland ušli su u trag bandi koja je već u Parizu krala automobile pre nego što je prvi put počela da „radi” u Beču, decembra prošle godine. Uhapšeno je sedam kradljivac­a. Pažnju čuvara reda u austriji izazvao je naprasni rast krađe vozila marke „reno” od decembra. Prvi trag je odveo policiju do srpske bande, koja je do tada bila aktivna u Parizu, a preusmeril­a je svoje delovanje na austriju. Početkom godine policija je uhapsila dvojicu, koju je zatekla sa ukradenim automobili­ma. tada su uhapšeni srpski državljani starosti 22 i 23 godine. Kod njih je policija pronašla falsifikov­ana dokumenta, alat i novac. Policija je uhapsila ukupno sedam lica, koja optužuje da su izvršila krađu 31 automobila i napravila štetu u visini od 350.000 evra. e. a.

 ??  ??
 ??  ?? Sedmorica Srba uspela da ukradu
31 automobil
Sedmorica Srba uspela da ukradu 31 automobil

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia