Alo!

tamara, alal ti vera!

-

Da su žene definitivn­o jači pol, dokazala je na inauguraci­ji Tamara, supruga predsednik­a Aleksandra Vučića. Kod nje se juče uopšte nije primetilo da je na mišiće izgurala višečasovn­u ceromoniju, jer sigurno joj nije bilo lako da nakon samo dve nedelje posle porođaja stoji puna tri sata na visokim štiklama, bez prilike da sedne bar na nekoliko minuta.

Z a sve to vreme nije delovala umorno ili neraspolož­eno jer, kao što smo imali priliku da vidimo, sve vreme nije skidala osmeh sa lica, a kako je to podnela, zna samo ona. Sve žene koje su se ostvarile kao majke znaju koliko vremena treba da se organizam odmori od porođaja, a kod Tamare je to kao rukom odneseno. Svaka joj čast!

T amara se prvi put pojavila u javnosti sa šefom države i zaista je ostavila utisak na sve. Da li je za njeno blistanje zadužen posebni sjaj koji žene imaju kad na svet donesu nov život, ili stajling, na kojem su joj svi čestitali, nije ni bitno, jer je osmeh koji nije skidala sa lica bio njen najlepši ukras.

G ospođa Vučić se pojavila u dugačkoj krem haljini, u stilu grčkih boginja, sa karnerom na boku. Duga svedena haljina bila je pun pogodak, jer ipak je boja bila neutralna, a za dekolte, hajde dobro, progledaće­mo joj kroz prste, jer nije bilo prenapadno.

I pak, nemoguće je ne primetiti da se prva dama Srbije potrudila da na svečanosti blista, a čak i oni koji je porede sa čuvenom Melanijom Trump ne mogu da ne primete da je naša prva dama lepša. S obzirom na sve, Tamari se ne može ništa zameriti.

 ??  ?? Ivana Mišić novinar
Ivana Mišić novinar

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia