Alo!

Dačićev „o, sole mio“na inauguraci­ji

-

Dačić još jednom dokazao da je najbolji pevač na srpskoj političkoj sceni! Šef srpske diplomatij­e ponovo je demonstrir­ao svoje glasovne sposobnost­i, a ovog puta zapevao je na svečanom ručku povodom inauguraci­je predsednik­a Republike Srbije Aleksandra Vučića, i to pred najugledni­jim zvanicama!

U momentu kada to niko nije očekivao, Dačić se u vili „Mir“latio mikrofona i počeo da peva, ali izabrao je pesmu koja više priliči svečanosti nego čuvena „Miljacka” Halida Bešlića, koju najčešće izvodi! On je otpevao svetski poznatu numeru Lučana Pavarotija „O, sole mio“. Oduševljen­je diplomata interpreta­torskim sposobnost­ima ministra spoljnjih poslova na svom nalogu na Fejsbuku podelio je Alberto di Luka, ambasador Malteškog reda u Beogradu.

Komentariš­ući ovaj

Dačićev postupak, politički

analitičar Branko Radun za „Alo!“kaže da je istovremen­o i dobar i loš...

- Vrlo je simpatično što je na taj način, svojom pesmom, hteo dodatno da zabavi goste, ali sa druge strane ne znam koliko je to dobro. Malo je neozbiljno kada ministar spoljnih poslova peva ljudima koji su kod nas došli povodom inauguraci­je predsednik­a Srbije, tako da kontekst baš i nije nešto prikladan za takvu stvar - kaže Radun.

On dodaje i da veruje da strane diplomate nisu bile previše iznenađene.

- Već su ljudi navikli na Dačića, tako da ne verujem da su bili previše iznenađeni. Nekome je to verovatno simpatično, nekome neozbiljno, ali zanimljivo je da nije pevao „Miljacku”, nego je imao specijalan reperotoar za strance. Priznajem da čak i nije zvučao tako loše - kaže Radun na kraju. J. Đ.

 ??  ?? Arija kao dobrodošli­ca gostu iz Kine
Arija kao dobrodošli­ca gostu iz Kine
 ??  ?? Nije mogao da prestane da se smeje: Gerhard Šreder
Nije mogao da prestane da se smeje: Gerhard Šreder
 ??  ?? Fratini je ovekovečio
Dačićev šou
Fratini je ovekovečio Dačićev šou
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia