Alo!

Sergej iskeširao stan u Savamali

- Piše: T. VELIČKOVIĆ tamara.velickovic@ringier.rs

Popularni glumac Sergej Trifunović rešio je da sebe počasti skupocenom nekretnino­m! Kako „Alo!“saznaje, Sergej je stan kupio u strogom centru Beograda, blizu Brankovog mosta. U pitanju je nova gradnja, a zgrada u kojoj je Sergej pazario stan nalazi se u popularnoj Savamali.

- Sergejev stan ima više od 65 kvadratnih metara, a početna cena kvadrata iznosi 2.000 evra! On se nedavno uselio u novo gnezdo i započeo život u uskim ulicama grada Beograda, na lokaciji koja pripada zoni „Beograda na vodi“, pa će ubuduće biti još popularnij­a - kaže naš izvor blizak Trifunović­u.

- Sergeju je ovo drugi stan, on već ima jednu nekretninu, koja se nalazi u naselju Retenzija. Iako zbog posla često boravi u novom stanu, svraća i do starog, jer je vezan za Zemun i Zemunski kej. Nisam siguran da li će taj stan ostati njegovom bratu Banetu, ali istina je da Sergej sve manje vremena provodi tamo. Stalno je u gradu, upravo zbog svih poslovnih obaveza koje ima - dodaje naš izvor.

Kako je Sergej non-stop na putu zbog raznih snimanja, nismo uspeli da ga uslikamo ispred zgrade, ali smo zato porazgovar­ali sa njegovim komšijama. Stanari okolnih zgrada za Trifunović­a kažu da je zabavan i pristojan, iako ga inače često prate skandali.

- Ponekad ga vidim, živi ovde na drugom spratu, ovo je njegova terasa. Uvek mu se javim, a on otpozdravi sa: „Dobar dan” - otkriva nam jedan komšija upirući prstom u balkon poznatog glumca.

Dok starija generacija, bake i deke, nisu viđale popularnog glumca jer se u tu zgradu uselila pretežno omladina te, kako kažu, ne mogu da zapamte sve, radnici sa kraja ulice kažu da ga viđaju. - Radimo ovde u blizini i čuli smo da se doselio. Od mesta na kojem radimo se sve vidi, pa se tako brzo i sazna - kažu komšije.

- Prolazio je, ali nisam pričala sa njim. Mogu vam reći da on meni deluje skroz normalno i mislim da će biti super komšija - oduševljen­a je jedna žena, dok se druga iznenadila.

- Jao, Sergej je moj komšija?! Nisam ga viđala, ali sam čula da je tu. Znači, istina je. Čim ga vidim, hoću da stanem i da popričam sa njim. Obožavam ga kao glumca, i njega i brata, mada njega više, jer je stariji i iskusniji. Volim što Sergej plane kada treba, ali nikad ništa vulgarno. Jedva čekam da ga vidim i da mu priđem - ushićeno nam je rekla komšinica Tatjana.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia