Alo!

ljubu iznenadila unuka na aeRodromu

- Piše: DUŠAN PANAJOTOVI­Ć dusan.panajotovi­c@alo.rs

Ljuba Pantović, kik-bokserka i bivša učesnica „Parova”, stigla je iz Švedske u Beograd u prepodnevn­im satima, a naš paparaco zabeležio je njen emotivni susret sa unukom Magdalenom. Pantovićev­a je do sada vešto uspevala da izbegne paparace kada je provodila vreme sa najmlađim članom njene porodice, ali je nama pošlo za rukom da ih uslikamo na Aerodromu „Nikola Tesla”.

Nešto pre 12 časova, Pantovićev­a je sletela u Beograd, a na aerodromu su je sačekale bebisister­ka Biljana, koja inače brine o devojčici dok joj je majka u rijalitiju, i unuka Magdalena. Radosna baka odmah je uzela u naručje naslednicu, koja je prethodnih meseci živela sa bebisiterk­om jer su joj mama i deda u rijalitiju, a otac u zatvoru. Emotivni prizor oduševio je slučajne prolaznike, koji su odmah prepoznali rijaliti zvezdu i šampionku, pa su netremice posmatrali kao se ljubi i grli sa svojom unukom. Svi su zastali jer već godina čitaju o sagi iz Kaluđerice, koja je članove ove porodice dovela u žižu javnosti.

- Magdalena je baku sačekala sa balonima na kojima je pisalo „najviše te volim”, a ni Ljuba joj nije ostala dužna, pa joj je odmah uručila silne poklone, koje je specijalno za nju donela iz Švedske. Magdalena se najviše obradovala džinovskoj lizalici, koju nije ispuštala iz ruke - kaže naš izvor koji se zatekao na licu mesta.

Ono što se moglo primetiti jeste i to da je ćerku Aleksandre Subotić veoma obradovalo i to što ju je baka na putu do parkinga vozila u kolicima, te devojčica nije skidala osmeh sa lica tokom vesele vožnje.

Pogledi prisutnih muškaraca, ali i žena, bili su uprti i u sjajnu figuru Pantovićev­e, koja je istakla stomak u kratkoj beloj majici. Pantovićev­a u petoj deceniji ima trbušnjake na kojima bi mogle da joj pozavide mnogo mlađe žene, te joj se može da nosi ovkave odevne kombinacij­e.

Pantovićev­a je, kao i uvek kada dođe u Srbiju, iznajmila luskuzan automobil u obližnjem rentakaru i sa Biljanom i Magdalenom se uputila ka Kaluđerici.

Kako saznajemo, one su istog trenutka otišle da kupe trampolinu, zbog čega je Ljuba i došla u Srbiju, jer joj je to Magdalena tražila. Pantovićev­a će ovog puta duže boraviti u Srbiji kako bi brinula o Magdaleni i kako bi joj olakšala dane

bez majke.

 ?? Fotografij­e: Dejan briza ?? Čerku nije videla mesecima: Aleksandra
Subotić
Poljupci za dobrodošli­cu: Ljuba i Magdalena
Fotografij­e: Dejan briza Čerku nije videla mesecima: Aleksandra Subotić Poljupci za dobrodošli­cu: Ljuba i Magdalena

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia